Lionel Messi

Foto: BERNADETT SZABO / REUTERS / SCANPIX
Jalgpalli MM
3. detsember 2022, 22:08

MMi BLOGI | Messi vedas Argentina veerandfinaali, aga Austraalia ajas asja ärevaks (1)

Kataris toimuvatel jalgpalli maailmameistrivõistlustel selgusid laupäeval esimesed veerandfinalistid, kui kaheksa parema sekka pääsesid nii Holland kui Argentina.

Esimesena astusid laupäeval võistlustulle Holland ja USA ning see duell kuulus 3 : 1 seisuga kindlalt Hollandile. Hilisemas matšis sai Argentina 2 : 1 jagu Austraaliast.

23:01

Aitäh kõigile ja head ööd!

23:00

Lõpetuseks ka selline faktipoiss:

22:56

KÕIK! ARGENTINA LÄHEB EDASI JA KOHTUB VEERANDFINAALIS HOLLANDIGA!

22:56

90+7 tekkis Austraaliale veel üks kuldne võimalus, aga Emiliano Martinez tuleb ja päästab meeskonna veerandfinaali! 18aastane Garang Kuol ilmselt täna magada ei saa …

22:49

90 on täis ja seitse üleminutit läks käima. Austraalia vajab üht väravat!

22:44

Kõige väheolulisem asi praegu, aga olgu mainitud: värav läheb ikkagi Fernandeze omaväravaks, mitte ei saa Goodwin oma turniiri teist.

22:40

Behich vahetas vist Messiga jalgpallisaapaid ja riietas kogu Argentina lahti, aga viimane kaitsja jõudis lööki blokeerima. Aga turniiri üks vägevamaid soolosid!

22:35

MEIL ON MÄNGU! Craig Goodwin virutab Enzo Fernandeze rikošetist ühe tagasi. 77. minut tiksub ja Austraalia vajab veel üht.

22:34
22:27
22:25

Messi teeb nüüd pööraseid asju ja kuivõrd Austraalia vajab väravaid, siis see võib neile valusalt kätte maksta. Nagu ütles Kristjan Kalkun äsja telekas, siis „õhus on märke, et me võime saada väga suureskoorilise mängu“.

22:17

Austraalia saadab end ise tagasi koju! Alvarez ja de Paul läksid kahekesi väravavaht Ryanit survestama ning saadi pall kätte. Alvarez lükkas tühja! 2 : 0 ja pool tundi minna.

22:09

Üsna kummaline käik Lionel Scalonilt teha teise poolaja viiendal minutil Papu Gomez - Lisandro Martinez vahetus. Kas Gomezel juhtus midagi nelja minutiga või tuli ta korraks välja, et proovida, kas saab jätkata? Igatahes läks üks vahetuste tegemise kord ära, vaheajal oleks saanud „tasuta“ vahetada. Nüüd on Argentinal alles neli vahetust ja neid saab teha kahel hetkel.

22:04

Teine poolaeg läks käima!

22:00

Tema kohta saab lugeda ka siit!

22:00

Üks Austraalia tänastest sangaritest on Harry Souttar.

21:50

Esimene poolaeg on läbi! Austraalia oli tubli ja Argentina polnud rünnakul just liiga särav, aga Messi ühest maagilisest hetkest piisas.

21:47
21:36

Messi ja Ronaldo on nüüd kahe peale MMi kohamängudel löönud täpselt ühe värava!

21:36

MESSI! Ta ei vaja ruumi! Väga kitsal alal leiab ta selle augu üles ja saadab palli kenasti siseküljega tagumisse posti.

Loe rohkem