JUTTU JAGUB: Prantsusmaa ja Maroko vahelise poolfinaali eel, vaheajal ja järel veeretasid ETV jagpallistuudios Aet Süvari juhtimisel jutulõnga Martin Reim, Õhtulehe ajakirjanik Kaspar Koort ja Marko Pärnpuu.Foto: Robin Roots
Jalgpalli MM
15. detsember 2022, 20:31

ÜHE AJASTU LÕPP! Aet Süvari: „Ma ei tea, millal meile järgmine suurturniir tuleb või kas üldse tuleb. Ja see on muidugi hästi kurb.“ (3)

Pühapäeva õhtul kell 17 panevad Argentina ja Prantsusmaa Kataris Luisaili staadionil palli mängu, et hakata selgitama järjekorras 22. jalgpalli maailmameistrit. ETV jalgpallistuudio juht Aet Süvari veel ei tea, kuidas ta finaalmängu sisse juhatab – kuid tema jaoks kõige emotsionaalsemad hetked jõuavad kätte tegelikult siis, kui on aeg lausuda lõppsõnad, sest suure tõenäosusega jääb Katari MM tükiks ajaks viimaseks jalgpalli suurturniiriks Eesti rahvusringhäälingu telekanalites.

Jalgpalli suurturniirid – Euroopa- ja maailmameistrivõistlused – ning ETV ülekanded on käinud koos justkui sukk ja saabas, ent juba eelmise aasta augustis sai selgeks, et 2024. ja 2028. a EMi teleõigused omandas Viaplay voogedastusplatvorm. Kes näitab Eestis 2026. a MMi, pole veel teada, kuid vähemasti Süvari sõnadest võis välja lugeda, et ERRi võimaluste asjus ta liiga optimistlik ei ole.

Edasi lugemiseks: