Foto: Flawia Krawczyk
Talisport
16. detsember 2022, 15:13

Laenatud varustust kasutanud Ilvese hüppevõistlus ebaõnnestus, suusarajal õnnestus natuke kohta parandada (2)

Kristjan Ilves pidi Ramsau MK-etapil startima laenatud hüppekombinesooniga ja nii piirduski ta Ramsaus reedese võistluse hüppvoorus 24. tulemusega. Suusarajal õnnestus Ilvesel kohta veidi parandada ja ta lõpetas etapi 17. positsioonil.

Ilves sai küll võistelda enda suuskadega, aga võistlusrüü, saapad ja muu säärane olid tal pakitud kotti, mis võistluse ajaks temani ei jõudnud. Ilves reisis koos Norra koondisega marsruudil Oslo-Frankfurt-München, aga keegi ei tea, millises lennujaamas Ilvese asjad on. Kadusid oli ka norralastel, ent neil oli autos varuasju, Ilvesel mitte.

Nagu tulemustest nähtub, siis Norral midagi varustuse taha ei jäänud. Riiber oli hüppetornis pika puuga parim ja lendas 98,5 meetri kaugusele. Ainsana püsis üldse konkurentsis jaapanlane Ryota Yamamoto, kes lendas 95 meetrit ja kaotab norralasele 28 sekundit. Kolmandana saab lähte Franz-Josef Rehrl, aga tema kaotab parimale juba 51 sekundit.

Ilves hüppas puki võrra kõrgemalt kui Riiber ja Yamamoto, aga lendas vaid 88 meetrit, tasuks 24. koht ja kaotust Riiberile 1.50.

Suusarajal Riiberile kellestki vastast ei olnud, kuuendalt kohalt teiseks tõusis Jens Luraas Öftebro ning kolmandaks kerkis kümnendana stardi saanud Vinzenz Geiger. Ilves paiknes kogu sõidu kolmandas kümnes, aga tänu tugevale lõpule õnnestus tal tõusta vähemalt 17. kohale.

Hüppevõistluse parimad: