Spordiblogi

KOMMENTAAR | Labidad käivad, nii et higimull otsa ees! Pohlak ja vutimehed kaevavad end aina sügavamale (6)

LISA KOMMENTAAR

Pehmelt öeldes on tegemist5. jaanuar 2023, 11:28
stratkomi ja peavoolu ühisaktsiooniga apartheidi süvendamiseks ja inimeste hirmutamiseks ainult ühe ja ainukese ,,tõe" kehtestamiseks. Suures plaanis on tegemist põhiseaduse tühistamisega, antud juhul paragrahv 41 osas. Globaalsemas osas on tegemist infosõja järjekordse operatsiooniga, jätkuva inimeste allutamisega ajupesuks ja harjutamisega selleks, et läänekoalitsiooni algatatud sõjad ja selles hukkunud miljonid inimesed on õigustatud rahumissioonid, taparelvade massiivne toimetamine sõjatsooni on humaanne, rahu sõlmimine on kurjast.
Millal5. jaanuar 2023, 08:28
ajakirjandus selle vaenuõhutamise lõpetab?On siis vaja kõik lehte toppida?Nokkige siis juba kõik vene perekonna nimedega inimesed välja ja saatke siit minema aga ei meil võetakse neid juurde.
Tegelikult5. jaanuar 2023, 04:16
Ma pole USA meediat jälginud nii põhjalikult aga seal ju vene hokimees (üks paljudest) mängib pealinna NHL-i klubis. Ovechkin tundub mulle igal juhul suurema kaalu ja mõjuga kui Karpin. Olen üsna kindel, et, võõrsil mängudel süüakse ühes lauas teistega ja tehakse ka pilte jne. Ja USA on ju sarnaselt Eestiga põhiline Ukraina toetaja, mis ongi õige. Võibolla on seal juba need debatid peetud jne, seda võiks ka eesti ajakirjanduses kajastada selguse huvides.
Mida siis teha, kas poolduda?4. jaanuar 2023, 23:14
Eesti on ju Putini pooldajaid täis olnud kogu aeg, mis siis nüüd järsku juhtus? Venemaa poliitika, retoorika ja eesmärgid pole muutunud, lihtsalt praegu tehti järjekordne loogiline ja ennustatav samm. Suhelda venelastega ei tohi aga neid tuleb integreerida Eesti ühiskonda, kuidas see käiks, nüüd on juba kolmesajale tuhandele lisandunud veel sada tuhat venelast. Valitsus probleemi ei näe aga see, kes näeb, seda süüdistatakse, et ei taha Ukrainlasi aidata. Võiks lõpuks ära otsustada, et kui on vaenlane, siis saata Venemaale ja kui on vaja integreerida, siis pole vaja sellist lollust kirjutada.
Klähvitsa tase4. jaanuar 2023, 23:06
Rasmus Voolaid | Labidad käivad, nii et higimull otsa ees! Pohlak ja vutimehed kaevavad end aina sügavamale Rasmus Voolaid | Eesti vehklejad kolistavad Sotšis ämbreid ja väärivad täielikult oma saamatut alaliitu Rasmus Voolaid | Süütu kannatajaga sõnasõda ja alaliidu suhtlusämber
sõna sekka4. jaanuar 2023, 23:01
Läkski nii nagu arvata oli. Võeti ühisavaldusest mis võtta andis ja läks andmiseks. Krt. võtaks , tundub nagu tuleks idealistide arvates kogu see jalkameeste punt võlla tõmmata. kui püütakse selle seltskonna porri tallaisega suurendada venelaste vastast vihkamist , siis pigem tuleb siin vastupidine efekt.