Spordiblogi

KOMMENTAAR | Eesti jalgpallikoondise vaatamine tekitas elevuse asemel segadust (4)

LISA KOMMENTAAR

Ennetame!9. jaanuar 2023, 12:12
Eemaldame Eesti spordist vene nimedega ja rahvusest inimesed, siis tuleb rahu maa pääle. Igaks juhuks võiks vaagida veel ka kõiki teisi rahvusi, kes siin elavad, sest mine tea, kes veel vaenlasteks tulevikus võivad osutuda.
Venemaal elavaid9. jaanuar 2023, 12:50
inimesi käsitletakse täpselt sarnaselt juba aastaid USA -le alluva muu läänemaailmaga nagu tehti seda juutidega natsi Saksamaal, copy paste. Alustati sellega Ukrainas 30 aastat tagasi. 2014 vägivaldse riigipöördega ja natsipataljonide moodustamisega kehtestati tänaseni toimiv neonatslik vihkamise ja vägivalla režiim.
sõna sekka8. jaanuar 2023, 22:57
Kaua võib ? Maailm ei ole ainult Ukraina. Selle meelsuse pärast ei saa ju vene rahvust ära ellimineerida. Miks peab osa meedia tegelasi ainult vaenu juurde õhutama , kus on see põhjus ?
Trkng8. jaanuar 2023, 22:24
Mingid fännid või “fännid” on teinud ettepaneku kõik nö venemeelsed välja saata. Neid on Eestis ca paarsada tuhat. Ehk siis otsesõnu soovitakse meile kodusõda, kuhu paratamatult sekkub sellisel juhul ka Venemaa. Seda esiteks, teiseks mida teha nende venelastest jalgpalluritega, keda fotol ei olnud? Nõuda truudusevannet, kas kõigilt või ainult venelastelt? Kes koostab teksti? Kas ainult koondise kandidaatidelt või kõigilt jalgpalluritelt? Ja mis imeloom see jalgpall on, et ainult siin? Siis juba igalpool ja kõikides ametites. Ainult et milleks siis üldse põhiseadus ja inimõigused?