Olümpia

Kas Eesti peaks Pariisi OMi boikoteerima? Allar Raja: „Kogu see saaga on jõudnud nii kaugele, et nägin öösel Putinit mitu korda unes." (11)

LISA KOMMENTAAR

Juhanes2. veebruar 2023, 16:04
Need, kel pole midagi kaotada, survestavad neid, kel on, ohverdusi tegema.
Toomas1. veebruar 2023, 18:35
Küllap see ongi vist nii, et sel ajal kui jumal inimestele mõistust (ja südametunnistust) jagas, olid sportlased trennis.
e.2. veebruar 2023, 00:02
Kuni on pealtvaatajaid ja takkaõhutajaid, leidub ka sportlasi. Ilmselt tasub ära. Huvitav riik on Iisrael. Kõiges muus püüavad nad olla esirinnas majandusest laserrelvadeni aga tohutut spordifanatismi pole nagu märgata. Resursse ja riigi arengutaset arvestades võiks ju vähemalt proovida. Aga ei. Tegelevad päriseluga. (Keegi kindlasti väidab vastu, et see ei ole nii. Kuid õhtustest tv-uudistest jäävad kõlama siiski teised spordimaad).
sõna sekka1. veebruar 2023, 14:25
Boikoteerimine teeb liiga ainult meie sportlastele. Ukrainas toimuvat ei suuda see otsus kuidagi mõjutada ning mis puutub Venemaa suhtumist sellesse , siis on see ümmargune null.
pista oma sõnad1. veebruar 2023, 17:43
ükski aus sportlane ei lähe võistlema dopingut täis venelastega kes lisaks sellele on veel tihti ka armee palgal ja söövad ukrainast röövitud nisu
Küsimus Rajale:1. veebruar 2023, 14:12
Kas oled viimase aasta jooksul näinud unes ka neid tuhandeid Ukraina lapsi, keda on küüditatud Venemaale või tapetud Ukrainas? Kas oled näinud unes neid sadu Ukraina sportlasi, kes on sõjas hukkunud või sandistatud? Kas oled näinud unes neid inimesi, keda on piinatud ja tapetud selle eest, et nad on ukrainlased? Kas oled näinud unes Ukrainas maapinnalt pühitud linnu ja külasid?
unenägude seletajast1. veebruar 2023, 17:40
Having a dream about someone could be a sign that they will take advantage of you or cause you emotional pain. This dream could be a warning to be suspicious of this person and their motives. Your relationship with this person has left you vulnerable either emotionally or financially. You worry that they will steal from you or take what is rightfully yours.
to Küsimus Rajale5. veebruar 2023, 17:57
Taevane arm, kas mõni saab siis unenägusid tellida? On ikka aruke mõnele antud ja kohe hakkab õiendamine peale.
Juku1. veebruar 2023, 13:37
Isamaalikud eestlased ei lähe olümpiamängudele, vaid teevad Eestis kohalikud murumängud.
mõistlik oleks1. veebruar 2023, 14:12
Kui teha head nägu halva mängu juures anastajaga ühises ruumis viibides.
Küsimus siis1. veebruar 2023, 13:15
Kas saab Putini meestega koos minna kala püüdma võistlustingimustel?