Rootsi ralli võidumehed Ott Tänak ja Martin Järveoja.

Foto: Nikos Katikis/ZUMA Press/Scanpix
WRC
27. veebruar 2023, 11:45

Meedia: Ott Tänak sõidab Horvaatia MM-ralli eel Belgias

Kinnitamata andmetel osalevad MM-sarja liidrid Ott Tänak ja Martin Järveoja nullautoga Belgias toimuval Rallye des Ardennes'il, et valmistuda Horvaatia MM-etapiks.

Meediaväljaanded kirjutavad, et Ott Tänak teeb Ford Puma Rally1 roolis kaasa Belgia meistrivõistluste 3. etapil Rallye des Ardennes’il. Fordi meeskond ning Tänak ja Järveoja soovivad säärast võimalust kasutada, et valmistuda Horvaatia WRC-ralliks. Väidetavalt kuulub eestlastele Belgias võistlejaterivi ees sõitva nn. nullauto roll.

Samuti antakse teada, et sarnaselt Tänakule toob Ford Puma Belgia teedele ka Gregoire Munster. 24aastane Luksemburgi esindaja on Belgia päritolu ning teda toetab Belgias elav Kreeka ärimees Jourdan Serderidis, kes M-Sport meeskonnalt ostetud Ford Puma Rally1 autoga tegi kaasa Monte Carlo rallil ja on stardinimekirjas ka Mehhikos.

M-Sport ei ole Tänaku ja Munsteri osalemist Rallye des Ardennes'il esialgu kinnitanud (ega ka ümber lükanud).

Mehhiko ralli toimub 16.-19. märtsini, Rallye des Ardennes 31. märtsil ja 1. aprillil ning Horvaatia ralli 20.-23. aprillil.

Tänak ja Järveoja võitsid viimatise MM-etapi Rootsis ja asusid Mehhiko võistluse eel üldkokkuvõttes ka sarja liidriteks.