HOOAJAKS VALMIS! JK Tammeka poolkaitsja Dominic Laaneots usub, et väikestele sammudele keskendumine viib lõppkokkuvõttes suure tulemuseni.

Foto: Aldo Luud
Jalgpall
2. märts 2023, 12:18

Jalgpalliplatsil üha kõvemaid paguneid õlale saav Dominic Laaneots: kui aus olla, on Ukraina sõja tõttu siiamaani vaimselt raske

Nõnda nagu Eesti kaitseväe suurkujude sekka kuuluvast Ants Laaneotsast ei saanud kindralit üleöö, ei löönud ka tema pojapoeg Dominic Laaneots Tartu JK Tammeka esindusmeeskonna ust kohe mürinal lahti. Ent 2019. aastal meistriliigas debüteerinud poolkaitsja on hooaeg-hooajalt treeneritelt üha enam mänguminuteid pälvinud ning tänavused hooajaeelsed treeningmängud lubavad arvata, et juunis oma 22. sünnipäeva tähistavast mängumehest kujuneb algaval vutiaastal üks tiimi liidritest.

Kui oma esimesel esindusmeeskonna aastal sai Laaneots meistriliiga õhku nuusutada kahel korral, siis aasta hiljem usaldati ta väljakule juba 20 matšis. 2021 kogunes tema kontole 22 ja mullu 30 mängu Premium liigas. Selle kõrvalt on ta esindanud erinevates vanuseklassides Eesti noortekoondiseid kokku 30 võistlusmängus.

Edasi lugemiseks: