Tartu Sepa staadion 9. märtsi hommikul. Kaks päeva varem pidanuks seal toimuma liigamäng Tammeka ja Tallinna Kalevi vahel, kuid vaatamata sisse lülitatud altküttele jäätusid väljaku servad ära ning seegi kohtumine lükati edasi.

Foto: Aldo Luud
Jalgpall
9. märts 2023, 15:50

Lisatud fotod talviselt Tartu Sepa staadionilt!

Ilmateadlase soe soovitus jalgpallirahvale: pole mõtet peaga vastu seina joosta, märts ongi Eestis talvekuu (4)

26. veebruaril Paide linnameeskonna ja FC Flora vahelise superkarikafinaaliga alanud Eesti jalgpallihooaeg on jäänud vinduma nagu novembris vakku poetatud kartul: talv on otsustanud oma musklit näidata ning nii on riburada kohtumisi lükatud edasi paremaid aegu ootama. Või on mõned matšid küll kõige kiuste ära peetud, kuid sellistes tingimustes, mis õues jalgpalli mängimiseks on kõike muud kui kohased.

Eesti jalgpalliliit on pikka, märtsis algavat ja tänavu detsembri alguses lõppevat liigahooaega põhjendanud varasemalt sellega, et see aitab meie palluritel saada vajalikku võistluspraktikat, et jõuda lähemale rahvusvahelisele tasemele. Olulise argumendina on välja toodud sedagi, et kuna aasta esimene koondiseaken on märtsi lõpus, on sellele eelnevad matšid koduliigas pallivatele koondislastele vormi kogumiseks vaat’ et eluliselt vajalikud.

Edasi lugemiseks:

Osta üks artikkel

Ühe artikli lugemisõigus
3.99