Selle nädala lõpuks on kavandatud 15 Premium liiga kohtumisest peetud kõigest kolmandik.

Foto: Katariina Peetson / jalgpall.ee
Jalgpall
9. märts 2023, 17:30

Ilmajant jätkub | Tuleval nädalavahetusel Eesti meistriliigas jalgpalli ei mängita (1)

Ilmataadi meelevalda sattunud kodune jalgpallikalender sai järjekordse löögi – alaliit otsustas juba täna, et eeloleval nädalavahetusel ei ole võimalik Premium liigas ühtegi kohtumist pidada.

Teadupärast on senisest kümnest kavandatud meistriliiga mängust saadud ära pidada viis ehk täpselt pooled. Vähemalt kaks neist toimusid äärmiselt kehvade ilmastikuolude kiuste.

Äsja teatas Eesti Jalgpalli Liit: „Raskete ilmaolude tõttu lükkuvad nädalavahetuseks planeeritud Premium liiga mängud edasi. Eesti ilmateenistuse prognoos lubab Premium liiga mängupaikadesse laupäevaks ja pühapäevaks lumesadu ja tugevaid tuulepuhanguid. Premium liiga kolmanda vooru mängud võivad ilma paranemisel toimuda järgmise nädala teisipäeval, 14. märtsil ja kolmapäeval, 15. märtsil. Sellekohane otsus tehakse esmaspäevaks.“

See tähendab, et käesoleva nädala lõpu seisuga on 15 algselt kalendrisse kirjutatud kohtumisest punktid jagatud täpselt kolmandikus.

Hetkeseisuga on ainsana saanud kaks tulemust tabelisse Premium liiga uustulnuk Harju JK Laagri. Kordagi pole veel väljakule pääsenud Tartu Tammeka. Ülejäänud kaheksal meeskonnal on kirjas üks kohtumine.