Talisport

Koondisele appi tõtates tõelise Kolgata tee läbinud laskesuusatajad jäid peatreeneri käepigistuseta (4)

LISA KOMMENTAAR

Suusamees14. märts 2023, 21:51
Svoda käitumine pole peatreeneri käitumine. Mehed tulevad appi ja siis tulevad koju tundega, et peatreeneril on ükskõik. Motivatsioon, hea sõna, tänulikkus = lastetuba. Ja see pole esimene kord sellel hooajal. Oli MMil R.Heldnaga peatreeneril ütlemine ja peatreener on ka selgelt välja öelnud, et noored/järelkasv segavad tema tööd Siimeri ja Ränkeliga...Ja ta on peatreener, kellel on siis kokku kolm õpilast, tava olukorras peaks olema 9-10...Ehk alaliit peab vaatama peeglisse, kas sellist meest on otstarvekas hoida koondise juures, kes ei taha tegeleda JÄRELKASVUGA!
won14. märts 2023, 18:25
ei ole mina aru saanud miks on meil seal ees otsas valgevene vant. ma arvan et norra c klassi treener oleks ka asjalikum. poistele aga edu.
Vana Hobu14. märts 2023, 18:06
Noored olid tublid, eriti Aolaid, kes väga hästi laskis (erinevalt praegu kodumaal räuskavast "superstaarist"), aga lõpetati siiski tänu Christiansenile, kes hoo maha võttis.
sõna sekka14. märts 2023, 18:50
Need 2 räuskavat "superstaari " otsivad järgmise käiguna pr. Lust-i üles ja kutsuvad kuuuurijad õiglust üles seadma ! Haledad vennikesed sellised.