Eelmisel nädalal krooniti Kerr Kriisa ja tema Arizona Wildcatsi meeskonnakaaslased Pac-12 konverentsi meistriteks. Kuidas läheb märtsihullusel?

Foto: Stephen R. Sylvanie / USA TODAY Sports
Korvpall
15. märts 2023, 12:12

Märtsihulluse ootuses! Kas Kriisa, Veesaar ja Arizona kuldavad mulluse pettumuse üle? USA ekspertide arvates pigem mitte

Sel nädalal läheb lahti USA spordiaasta üks tähtsündmusi ehk ülikoolikorvpalli finaalturniir – kuulus märtsihullus. „Sel hooajal võib juhtuda absoluutselt kõike,“ kuulutas oma eelvaates ESPNi portaali ekspert Myron Medcalf. Meie jaoks on see heaks uudiseks, sest ihkavad ju 64 meeskonna seas võimalikult kaugele jõuda ka Kerr Kriisa ja Henri Veesaare tiim Arizona Wildcats ning Carlos Jürgensi meeskond Oral Roberts Golden Eagles.

Mullusele märtsihullusele läks toona oma tabeliveerandi esimese asetusega Arizona suurte lootustega, kuid 16 parema seas sai nende teekond otsa, kui tunnistada tuli Houstoni paremust. Tänavu on Wildcatsil veerandi teine ja kokkuvõttes seitsmes asetus, nii et kõrgesse mängu ollakse võimelised sekkuma ka seekord. Seda enam, et oma Pac-12 konverentsi finaalturniir võideti eelmisel nädalal ära, kui finaalis saadi kahe punktiga jagu UCLA-st.

Edasi lugemiseks: