Igor Prins on Vapruse eeotsas alustanud muljetavaldavalt.

Foto: Pärnu Vaprus Facebook
Jalgpall
16. märts 2023, 20:57

Igor Prinsi maagia jätkub: teine medaliküsijast endine tööandja kurvastatud

Kui Eesti jalgpalli Premium liiga avavoorus üllatas Pärnu Vaprus viigiga Tallinna FCI Levadia vastu, siis täna saadi punkt kätte Nõmme Kaljult.

Mullu koduse meistriliiga viimasena lõpetanud, aga erinevate asjaolude kokkulangemisel koha tippseltskonnas säilitanud Pärnu Vaprus palkas uueks hooajaks peatreeneriks Igor Prinsi.

Pärnust pärit kogenud juhendaja alustas säravalt: 5. märtsil võõrsil Levadialt saadud väravateta viik oli kahtlemata võidumaitseline.

Täna lisasid autsaideriks peetud Vaprus ja Prins kodusel Pärnu Rehapapi kunstmuruväljakul teise sama väärtusliku punkti, kui Nõmme Kaljuga viigistati 1 : 1. Ehkki Kalju pääses Kevin Aloe omaväravast juba 5. minutil juhtima, võõrustajad ei murdunud, vaid vinnasid end mängu tagasi ja jõudsid 72. minutil tänu Uku Kõrre tabamusele ka sihile. Eelnenud nurgalöögi andis õnnetu omavärava autor Aloe.

Prins (56) sai 2008. aastal esimeseks meheks, kes taasiseseisvumise järel tulnud Eesti meistriks nii mängija kui treenerina. Levadial aitas ta seejuures kulda võita nii abi- kui peatreenerina, Nõmme Kaljul seejärel (2012) peatreenerina.

Kui Vaprusele tähistas tänane tulemus teist õnnestumist, siis Kaljule teist pettumust: avavoorust oli kirjas 0 : 0 Tallinna Kaleviga.

Täisedu 6 punktiga jätkab tiitlikaitsja Tallinna FC Flora, Levadial, Kalevil ja Kuressaarel on 4 punkti.