Henri Drell

Foto: Twitter / Windy City Bulls
Korvpall
24. märts 2023, 10:37

Drell ja Bulls lõpetasid põhihooaja võiduga, hooaja jätkumine sõltub rivaalidest

Eesti korvpallikoondise ääremängija Henri Drelli koduklubi Windy City Bullsi põhihooaeg G-liigas lõppes väärtusliku 126 : 115 võiduga College Park Skyhawksi üle. See võib, aga ei pruugi neile tähendada kohta play-off'is.

Bullsi eest viskas enam kui kolmandiku meeskonna punktidest tagamees Carlik Jones, kelle kontosse jäi lõpuks 44 punkti, seitse lauapalli, neli korvisöötu ja neli vaheltlõiget. Drellil lipsas sisse teine kehvem viskepäev järjest - kui kaks päeva varem saatis ta läbi korvirõnga kümnest viskest kolm, siis seekord piirdus ta 23 minuti juures nelja punkti (visked platsilt neljast üks), kolme lauapalli ja nelja pallikaotusega.

Kui sisse lugeda ka sügisesed Showcase'i mängud, siis sai Drell tänavu kirja 49 kohtumist. Tema keskmisteks näitajateks olid 10,7 punkti, 5,7 lauapalli ja 2,3 korvisöötu. Hooaeg varem olid kõik keskmised sisuliselt kaks korda madalamad.

Nüüd on vaja Bullsil oodata ja lähipäevil saadakse teada, kas meeskonna hooaeg jätkub või mitte. Praegu ollakse idakonverentsis viiendal kohal ja play-off'i jõuab kuus paremat meeskonda. Bullsiga sama saldo ehk 18 võidu ja 14 kaotuse peale on aga võimalik jõuda veel neljal meeskonnal.

Play-off'id peetakse aprillis.