PRIVET, GOROD NARVA! Premium liigas peasjalikult Tartu Tammeka eest väravaid kõmmutanud Tristan Koskor annab käimasoleval hooajal pallile pihta piirilinna klubi Transi särgis.

Foto: Liisi Troska / jalgpall.ee
Jalgpall
9. mai 2023, 16:04

Indoneesia, Islandi ja Küprose kaudu Narva jõudnud Tartu väravamasin: eks mujalt Eestis vaadates tundub see linn ka nagu natuke välismaa

Kui Eesti jalgpalli meistriliiga väravaküttide edetabelit troonib kaheksa väravaga FCI Levadias eredalt leegitsema löönud Ghana vutimees Ernest Agyiri, siis tema järelt leiame viie tabamusega FC Floras palliva Eesti koondislase Sergei Zenjovi ning Tristan Koskori. Ent eksivad need, kes arvavad, et Koskor kõmmutab taaskord väravaid oma sünnilinna Tartu esindusklubi JK Tammeka eest – selleks hooajaks on 27aastane ründaja end sisse seadnud hoopis piirilinna Narva ja esindab sealset JK Transi.

Pole ilmselt liialdus öelda, et Koskor on oma põlvkonna säravamaid Tartust pärit jalgpallureid ning Tammeka lähimineviku suurim staar, kes näiteks 2018. aastal oli 21 väravaga ka Premium liiga parim eestlasest väravakütt. Nii polnud sugugi üllatav, et eelmiseks ehk 2022. aasta hooajaks lõi ta käed meie absoluutse tippklubi FC Floraga, ent seal asjad soovitud moel ei sujunud: ta sai rohevalgete eest platsile vaid üheksas liigamängus, milles lõi kaks väravat. Augustis siirdus ta hoopis Küprosele, sõlmides aastase lepingu sealse esiliigaklubiga Peyia 2014.

Edasi lugemiseks: