Tennis

Kaia Kanepi partneriks paarismängus on venelanna (18)

LISA KOMMENTAAR

Arvo24. mai 2023, 13:01
Kaia on tubli tark ja teeb kõik õieti, et mängib Venelatega koos. Sest Tema teab, et varsti kuulume Vene föderatsiooni. Nii see tuleb, nii see on ja kõik.
seda et22. mai 2023, 16:11
ise on ka veel võimalik otsustada.
Kar Rmaa21. mai 2023, 22:02
Kas raha ja karjäär on mainest ja südametunnistusest olulisem? Jah, nagu näha, siis kahjuks just nii on... Selle asemel, et oma karjäär väljateenitud auga lõpetada, tõmbab ta omale pigem vee peale. Kui mina selliselt käituks, siis ma ei kujuta ette... ma ei julgeks iseendalegi peeglist otsa vaadata. Rääkimata lähedastest, sõpradest, tuttavatest, eesti ja ukraina rahvast, sest just neile on see otsene näkkusülitamine.
eit22. mai 2023, 08:15
mina tunnen isiklikult venelasi , poole kellelegi näpuga näidanud ega selga keeranud . eestlane näitab kohalikele venelastele ka oma vihkamist , kas te olete nõus ka iga eestlase kuritegude eest vastust kandma . kaia on tubli sportlane , kes saab hästi aru , et ukrainlastel on väga raske aeg . järgmisena on praegu üleilmselt raske olla venelane . sina kullake pole ilmselt sportlane . tippsport ongi töö , millega raha teenitakse ja väga raske füüsiline ja vaimne töö . sa oled ilmselt noor ja sõltud teiste arvamusest . tuleb mõtelda oma peaga ja kujundada oma arvamus .
eit21. mai 2023, 19:02
pole päris aus kõik vene sportlased põlu alla panna . selleks , et mängida tipptasemel tennist , on kõik inimesed teinud aastatepikku tohutut tööd . ukrainlastel on eriõigused , nende riiki ja rahvast hävitatakse . meie väikese rahva valitsus on meie suhtes suurem kahjur . mina pole nõus ka mingi eestlaste kamba kuritegude eest nõus mitte mingit karistust kandma . igaüks vastutagu oma tegude ja meelsuse eest ise . kaia ei esinda eesti riiki ja teeb oma otsused ise .
MägiEestlane21. mai 2023, 14:50
Kui see paarismäng venelannaga toimub, siis boikott Kanepi edasistele uudistele!
ms21. mai 2023, 14:14
Tubli Kaia! SPORT JA POLIITIKA ON TÄIESTI ÜKSTEISEST SÕLTUMATUD VALDKONNAD! Sportlase tippvorm ei ole kauakestev ja sportlastelt ära võtta mõned aastad tema karjäärist on poliitikute ja nende sabarakkude kuritegu, palju vaeva ja pingutusi teinud sportlaste suhtes. Sportlased ei ole alustanud mitte ühtegi sõda ajaloo jooksul ja võistlused on rahvaste sõpruse koosolemise aeg, ega ei tegele poliitikutega. Kaja Kallas te ei ole spordiinimene, ega kujuta ette sportlaste suurt pühendumist oma treeningutesse, et teha parm tulemus. Teie Kallas saite Eesti paljude koolidega, raamatukogudega, tehaste
Boikott21. mai 2023, 15:40
Kui Kanepi peaks mängima koos venelannaga, saab ta eestlaste poolt ignoreeritud, ärgu enam kaasmaalaste toetust lootku. Poliitika ja spost ei ole lahutamatud. Agressorriigi esindajatega ei tee ükski normaalne inimene koostööd, vastasel juhul toetab ise agressorit. Igasugused otsitud põhjused koosmänguks ei päde.
to boikott21. mai 2023, 19:00
Ja mis toetust on Kaia eesti riigilt,meedialt ja kommenteerijatelt saanud ?
S k21. mai 2023, 09:44
Kanepi on tubli sport ja poliitika kaks eri asja
ukraina vandid mängivad venelastega, raha tahavad21. mai 2023, 05:18
aga kätt ei suru ja siis taovad ühte trummi sõja teemal. Nii kahepalgelised ukrid ju on. Nendel on võimalus loobuda venelaste vastu mängimast, aga ei loobu, suur korruptsioonimaa ukr Pole vaja nendel kahepalgelist teatrit mängida.
Veider21. mai 2023, 00:16
Arusaamatu käitumine, arvestades Eesti ajalugu. Asi pole ainult Ukrainas, agressor oleks juba siin kui hahhollid oleks lihtsalt alla andnud.
xmx20. mai 2023, 21:37
Ebaõnnestunud foto. Kas spetsiaalselt?
est.20. mai 2023, 21:06
Kanepi ju lausa nõudis venelaste naasmist tennise turniiridele. Loodan, et nad kaotavad. Muideks, ka Kontaveit tahtis venelaste naasmist. Loodan, et venelanna teen Kontaveidile ära ...
Parem venkuga20. mai 2023, 20:56
Ukriga mängimas tuleb tal vøita lasta
xmx20. mai 2023, 18:57
Pole olemas halba rahvust--on olemas halvad inimesed ja neid on igas rahvuses. Ka eestlaste seas on selliseid, eriti viimasel ajal on oma kuulsused.
Juura21. mai 2023, 20:09
On küll olemas halba rahvast. Viimase aja suur üllataja on vene rahvas. Ma saan aru Putini tegudest. Ta tegi kaasa htsalt valearvestuse. Aga ma ei suuda mõista venelaste verejanu. See võib ka Putinile olla üllatus.
T.Rex22. mai 2023, 15:20
Hiljuti sattusin YTs lugema kommentaare venekeelsele videole natsisümboolikast (ja selle tsenseerimisest) modelismis. Ja ka sinna suudeti ukraina "fašistid" sisse tuua, kusjuures kogu kommentaarium lällas unisoonis. Seega siis: pole olemas halba rahvust, aga vene rahvus koosneb pea eranditult halbadest, rumalatest ja verejanulistest inimestest.