LIIDER: Heiko Rannula unistus on teha treeneritööd ka välismaal ja kogeda tõeliselt suurt korvpalli, aga praegu pole veel Eestis arengule lagi ette tulnud.

Foto: Martin Ahven
Korvpall
1. juuni 2023, 12:47

Rannula avaldab ka oma eelistused: LeBron või Jordan? Mis on kõigi aegade parim meeskond? Kes on ajaloo parim treener?

INTERVJUU | Heiko Rannula jaoks peab korvpallur olema eelkõige intelligentne inimene: mind häirib, et noored enam ajaloost ei huvitu

Pärast 2019. aastat, kui Heiko Rannula liitus Eesti korvpallikoondise treenerite tiimiga, on ta rüganud nagu orav rattas. Tänavuse hooaja järel algab Jukka Toijala kõrval koondisesuvi ja sealt jälle tagasi klubi juurde. Nüüd on ta jõudnud teelahkmele ning ilmselt ootab peagi ees koondisest taandumine.

Värskelt Kalev/Cramo meistriks vedanud Rannulal oli Õhtulehe lugejatele varuks veel väga palju muud põnevat. Näiteks avaldas ta, millise nipiga suutis ta pärast luhta läinud Eesti-Läti liiga finaalturniiri meeskonda mobiliseerida ja kes oli Kalevi mängija, kellega tuli kõige rohkem vaeva näha, et ta oma mõtetega liiga pikalt üksinda ei jääks ega õigelt rajalt kõrvale kalduks.

Järgmisel nädalal lähen väiksele reisile ja proovin enne võimalikult kiirelt otsused ära teha. Lubasin Jukkale, et hätta ma teda ei jäta,“ sõnas Rannula. „Üritan ennetada enda lõhki tõmbamist. Aga saan aru, et neil on keeruline aeg ja olümpiaturniir tulemas. Proovin paari päeva jooksul plussid-miinused kokku ajada.“

Jutt on selline, et sa kuigi pikalt enam ei jätka?

Ega siin mingit saladust pole …

Edasi lugemiseks: