Olaf Suuder (paremal) luges aastaid kaarti Margus Remmakile. Koos tulid nad 2010. aastal autorallis Eesti meistriteks. „Võisime analüüsida mida iganes, poliitikast kasvõi jahu tootmiseni välja,“ mälestas Remmak oma head sõpra.

Foto: Mati Hiis
Auto-Moto uudised
6. juuni 2023, 22:48

Rallirahvas leinab Olaf Suuderit: otsekui kolmandik minust on kadunud

Olaf Suuderit tunti kõige rohkem teleajakirjanikuna, kuid tema paljude kirgede sekka kuulus ka autoralli. Õhtuleht palus armastatud uudisteankrut meenutada Margus Remmakil, Alar Hermansonil, Villu Mättikul, Siim Plangil ja Marko Virkojal. Kõik mäletavad teda hea sõnaga: tegemist oli rahuliku, intelligentse ja laia silmaringiga inimesega, kellega võis rääkida kõigest. 

Margus Remmak on hea sõbra kaotamisest šokis. Suuder oli talle pikalt kaardilugejaks ning 2010. aastal tulid nad koos absoluutarvestuses Eesti rallimeistriteks. „Oleme ühiselt nii mõndagi läbi elanud. Kui võitsime, siis rõõmustasime koos. Kui kaotasime, siis nukrutsesime ühiselt. Tunnen Olafit teisest küljest kui teised inimesed ja kolleegid oma valdkonnas. Autoralli on sport, kus on usaldus hästi oluline. Ta oli väga usaldusväärne meeskonnaliige,“ meenutas Remmak, kelle häälest oli kuulda suurt kurbust.

Edasi lugemiseks: