Sisuturundus
6. märts 2024, 15:05

Ostutšekid kinnitavad: Lidli hinnad on jätkuvalt kõige odavamad

Alates veebruarist viib Lidl Eesti läbi ostukorvide hinnavõrdlust, et kinnitada tarbijatele, et sarnaste toodete hinnad Lidli kauplustes on odavamad. Käesoleva nädala hinnavõrdlus tõestab jätkuvalt, et Lidlis ostlemine on odavam kui teistes poodides.

26. veebruaril tehtud kontrollostud Tallinnas Lidli ja Maxima poodides tõestavad, et Lidli ostukorv tuleb Maxima omast märksa odavam. Kui Maximas tuleb ostude eest välja käia 33,33 eurot, siis Lidlis saab sama väärtusega tooted kätte 27,80 euro eest. Lidli ostukorv oli võrreldes Maximaga 16% odavam.

Lidli spetsialistid viivad regulaarselt läbi toodete kontrolloste, et teavitada Eesti elanikke, milline pood on tegelikult kõige soodsam. Lidli ostukorvide odavust on kinnitanud ka Postimehe poolt läbi viidud poodide ostukorvide võrdlus, milles Lidl on mitmel korral osutunud odavaimaks Eesti poeketiks.

Ostutšekkide võrdlusega saab lähemalt tutvuda Lidli kodulehel: Ostukorv (lidl.ee).

Mis tooted kuuluvad hinnavõrdlusesse?

26. veebruaril tehtud kontrollostu kuulusid hapukoor, kanamunad, juust, viinerid, leib, sai, valge suhkur ning veel mitmed igapäevaselt kasutatavad söögitooted.

Lidlist:
Jaemüügifirma Lidl, mis on osa Schwarzi jaekontsernist, mille peakontor asub Neckarsulmis, on üks juhtivaid ettevõtteid toiduainete jaemüügisektoris Saksamaal ja Euroopas. Lidl on esindatud 32 riigis üle maailma ning haldab 12 200 kauplust ja enam kui 220 logistikakeskust 31 riigis.

Lidl Eesti asutati 2018. aastal ning 3. märtsil 2022 avas Lidl oma kaupluseketi Eestis. Hetkel on Lidlil 13 kauplust 6 linnas üle Eesti. 2024. aastal omistati Lidl Eestile teist korda rahvusvaheliselt tunnustatud parima tööandja Top Employer tiitel. Rohkem infot: Lidl.ee ja LinkedIn.