Tihhon Šišov on Ungaris kaotanud usalduseFoto: Mati Hiis
Jalgpall
16. jaanuar 2009, 10:01
Levadia: "Nii see küll ei lähe - leping on sõlmitud!"

Ungarlased tahavad ühtäkki Šišovi koju saata (7)

Kuigi Ungari klubi Györi ETO sõlmis Eesti jalgpallikoondise kaitsja Tihhon Šišoviga äsja 3,5aastase lepingu, teatati nüüd, et tema teeneid ei vajata. Levadia vaidleb taolisele suhtumisele rajult vastu.

Györi kodulehel seisab tekst: "Eesti paremkaitsjat Tihhon Šišovi tutvustati kui andekat mängijat. Siiski tundus grusiin Odikadze klubile parema väljavaatena. Seepärast ei jää Šišov siia."

"Vastab tõele, et ungarlased hakkasid järsku jorisema, aga ei vasta tõele, et Šišov koju tagasi pöördub," kommenteeris Levadia pressiesindaja Indrek Petersoo Õhtulehele tekkinud olukorda.

Ta lisas: "Nii see küll ei lähe - leping on ju sõlmitud! Ta käis testimisel, Györi tahtis teda, paberid allkirjastati. Võib-olla käivad Ungaris asjad kuidagi teisiti, aga meile selline käitumine küll ei sobi."

Samas möönis Petersoo, et isegi kui Šišov pooljõuaga madjaritemaale jäetakse, ei paista tema tulevik seal kuigi helge. Võimalik, et "vastutasuks" jäetakse leegionär lihtsalt mänguajata.

Teatavasti siirdus Šišov Ungarisse koos teise Levadia palluri Tarmo Kingiga. Mõlemad sõlmisid kolme ja poole aasta pikkuse lepingu.

Samas uudises kirjeldab Györi ETO Jarmo Ahjupera olukorda: "Isegi kui ta Sienas testimisel lepingut ei teeni, annavad meie treenerid talle siin teise võimaluse end tõestada."