Sport: Värsked spordiuudised Eestist ja välismaalt
6. veebruar 2009, 17:58

Treener: "Margus Hundist võib saada ameerika jalgpalli superstaar!" (23)

"Margus Hunt... Ütlen teile, et see mees on eriline. Uskumatu atleet. Temast võib saada ameerika jalgpalli superstaar!" tutvustas Southern Methodist University ameerika jalgpalli meeskonna peatreener June Jones oma uut mängijat.

Pressikonverentsil, kus tutvustati ülikooli vastseid mängijaid, peatus Jones pikalt eestlasel. "Vaatasin Hunti kolm päeva... Ta on uskumatult võimas atleet. Võimas ja kiire. Mänginuks Hunt keskkoolis või college'is neli aastat ameerika jalgpalli, olnuks ta praegu USA parim kaitsemängija."

Jones tutvustas Hundi kettaheitja karjääri ja lisas hämmastusega, et Eesti riik ei kavatse noormehe eest õppemaksu maksta. "Võtsime Hundi jalgpallimeeskonda ja nüüd saab ta täisstipendiumi."

Jones ennustas eestlasele kõrget lendu. "Ta tunneb Tennessee Titansi mängijat Michael Roosi, kes on Eesti rikkaim sportlane. Hunt näeb, et temagi võib samale tasemele tõusta. Ka mina usun, et Hundist saab kõrgelt hinnatud jalgpallur ja ta pääseb NFLi. Ütlen teile, Hunt on äärmiselt huvitav mängija."