Pärast sügisest rasket vigastust ja klubita jäämist pole Andrei Stepanov enam koondisekutset saanud.Foto: Kalev Lilleorg
Jalgpall
11. märts 2009, 15:01

Stepanov loobus Watfordi kutsest (6)

Mart Poomi tööandja, Inglismaa esiliiga jalgpalliklubi Watford kutsus Andrei Stepanovi testimisele, kuid too loobus kutsest, sest viibis parasjagu Hiinas.

Õhtulehe andmetel teatas Watford Stepanovile: pead siin olema hiljemalt teisipäevaks. Kuid just samaaegu Hiinas end näidanud keskkaitsja ei näinud sellisel katsetamisel mõtet - sel hetkel polnud asiaadid talle veel "ei" vastanud.

"Praktika näitab, et niimoodi ühest ajavööndist teise seiklemisel pole mõtet. Teed pika ja väsitava reisi ning pead siis kohe näitama elu parimat jalgpalli," põhjendas Stepanovi agent Tarmo Lehiste loobumist.

Ta ei osanud veel üheselt vastata, kas nüüdne keeldumine tähendas, et see variant langes lõplikult ära. "Andrei jõuab täna tagasi Eestisse ja siis arutame, kuidas edasi talitada. Paar klubi on veel tema kohta küsinud," sõnas Lehiste.

Eestisse naasmist pole endiselt liiga tõsiselt räägitud: "Pinda on sondeeritud - kellega, taipab ilmselt igaüks ise. Aga midagi lubanud ta kellelegi ei ole. Ses suhtes sõltub kõik praegu Andrei enda tahtest."

Täna Hiinast Eestisse jõudvalt Stepanovilt ei õnnestunud kommentaari saada.

* * *

FC Flora ründaja Henri Anier reisib aga uuel nädalal testimisele Itaalia Serie B klubi Ascoli juurde. Tegemist on Udinese farmmeeskonnaga, kus käis end mõne kuu eest näitamas ka eksfloralane Juha Hakola, kuid eelistas hiljem Hollandi liigat Itaalia teisele divisjonile.

Lehiste sõnul on võimalik, et Itaalia kõrgliigaklubi Palermo - kelle treeningutel Anier talvel käis - tuleb noormeest uuesti vaatama maikuus Tallinnas peetavale kuni 19aastaste EM-turniirile.