Foto: Mati Hiis
Jalgpall
4. juuli 2009, 00:00

Eesti jalgpallurid – kes millisesse klubisse? (2)

Mitmed välismaal leiba teenivad Eesti jalgpallurid on hetkel aktiivselt tegelemas uue klubi otsimisega. Allkirju keegi nelikust Andres Oper , Konstantin Vassiljev, Taavi Rähn, Enar Jääger seni paberile pannud ei ole.

Andres Oper. "Viibin endiselt Inglismaal, kuid uudiseid ei ole," lausus ründaja, kes märkis nädala alguses, et tahab enne uue klubi valimist kõikide variantide osas selgusele jõuda. Kerkrade Rodast lahkunud Operit seostati vahepeal aktiivselt teise Hollandi klubi ADO Den Haagiga, kuid nädala alguses ilmutas ADO huvi vaibumise märke.

Konstantin Vassiljev. Poolkaitsja leping Sloveenia klubiga Lendava Nafta lõppes, kuid eile treenis ta taas koos meeskonnaga. "Vahepeal tekkinud varianti enam ei ole. Kui midagi paremat ei leia, jätkan Naftas," lausus Vassiljev.

Taavi Rähn. Leedu meisterklubi Panevežyse Ekranas lubas Rähni Aserbaidžaani klubi Bakuu Nefttši treeninglaagrisse. "Ekranas ei arvesta Meistrite liiga esimeses eelringis minuga, sest leping lõpeb juba 31. juulil. Esmaspäeval lendan kaheks nädalaks Nefttšiga laagrisse Türki," lausus Rähn, kes on öelnud, et kui Nefttši talle lepingut pakub, jätkaks ta karjääri hea meelega just seal.

Enar Jääger. Norra meistriliigaklubist Aalesund lahkunud Jääger viibib hetkel Eestis ja puhkab. "Variandid vajavad kaalumist. Midagi konkreetset praegu ei ole," lausus ta.