Jalgpall
11. juuli 2009, 00:00

Jääger Itaaliasse, Oper Hiina, Novikov Inglismaale? (2)

Eesti jalgpallikoondise paremkaitsja Enar Jääger loodab otsustada nädala jooksul, kas võtab vastu Itaalia tugevuselt teise liiga ehk Serie B klubi Ascoli pakkumise.

Jääger ise ei tahtnud avaldada, kes on ta senine konkreetseim kosilane, kuid Õhtulehe andmetel on selleks Ascoli. "Ma ei taha midagi konkreetselt rääkida. Üks pakkumine on mul olemas, nüüd pean ise otsustama. Loodan nädala jooksul selgusele jõuda," ütles Jääger.

Äsja lõppes Jäägeri leping Norra klubiga Aalesund. Uut lepingut ei soovinud eestlane sõlmida. "Tahtsin midagi muud, paremat. Aeg sai täis," selgitas 24aastane pallur. "Vabaagendiks jäämine ei olnud risk – see pakkumine oli mul juba ammu laual."

Ascoli on Itaalia tippklubi Udinese farmmeeskond. Seal on testimisel käinud ka Eesti noortekoondislane Henri Anier.

Andres Operiga on kokkuleppele jõudnud Hiina klubi Shanghai Shenhua, vahendas Eesti Päevaleht Hiina agentuuri sohu.com teadet. Operit ei õnnestunud tabada, kuid kinnitamata andmetel ootab Hiina meeskond teda esialgu testimisele.

Nõmme Kalju poolkaitsja Jevgeni Novikov siirdub kolmapäeval nädalaks testimisele Inglismaa tugevuselt neljanda liiga klubi Bradford City juurde.