Marko Kaljuveer sai töövõidu, kui leedulased lõpuks tema nõudmiste järel vähemalt korvpalli teisest poolajast pildi Eesti televaatajani tõid.Foto: Jarek Jõepera
Korvpall
1. november 2009, 17:58

Marko Kaljuveer suutis sõimamisega korvpalli telepildi kätte saada (25)

Kuigi ETV teatas Kaunase Žalgirise ja BC Kalev/Cramo korvpalliülekande esimese poolaja ajal, et Leedust telepilti ei tulegi, suutis spordisaadete peaprodutsent Marko Kaljuveer nii kõvasti leedulastele peale käia, et teist poolaega näidati.

"Leedu telekanal Sport 1 tootis ülekannet satelliitbussi kaudu, kuid nad ei saanud mingil põhjusel pilti kätte," rääkis Kaljuveer Õhtuleht Online'ile. "Leedulased ütlesid, et nad on pettunud. Vastasin, et me oleme ka teis pettunud, otsige see pilt üles."

Kaljuveer lisas, et helistas ülekande asjus mitmesse kohta ja tegi kurja häält: "Ütlesin, et meid põhjendused ei huvita. Te teete ju margi täis! Olgu see pilt olemas! Siis leedulased teatasidki, et leidsime ühe teise satelliitkanali, saate oma ülekande ära teha."

Rahaline lahendus on nüüd selline, et kui Kalev kohtub Žalgirisega kodus, teeb ülekande küll ETV, kuid sellest poole (ehk täna puudunud poolaja) maksavad kinni leedulased.