Gilbert ArenasFoto: AFP/Scanpix
Korvpall
25. detsember 2009, 13:29

NBA staar jäi vahele relvade riietusruumis hoidmisega (1)

Washington Wizardsi tagamängijat Gilbert Arenast võib oodata karm karistus, sest ta hoidis meeskonna riietusruumis oma tulirelvi. NBA reeglite kohaselt võivad mängijad relvi omada, kuid klubirajatistest tuleb need eemal hoida.

Wizardsi meeskond üllitas teate, kus teatati, et relvad olid laadimata ja kaasas polnud ka laskemoona. Samuti kinnitas klubi, et nad teevad politsei ja NBAga igasugust koostööd, et juhtunu asjaolud nagu kord ja kohus välja selgitada.

Arenase sõnul tõi ta relvad kodust klubi treeningbaasi pärast seda, kui tal sündis tütar. Nädal hiljem andis ta need turvateenistusele, et too need politseile üle annaks. "Oleks ma reegleid teadnud, poleks ma neid muidugi kohale toonud. Pärast tütre sündi tundsin, et ei vaja neid enam kodus," lausus Arenas.

27aastasel Arenasel tuleb nüüd ilmselt arvestada lühikese mängukeeluga. 2006. aastal karistas NBA kahemängulise võistluskeeluga Los Angeles Clippersi mängijat Sebastian Telfairi, kelle lennupagasist leiti tüdruksõbra nimele registreeritud püstol.