Uudised
17. veebruar 2010, 10:08

USA lumelaudur: ma ei taha olla Lendav Tomat! (3)

Lumelaua rennisõidu suurimate favoriitide sekka kuuluv ameeriklasel Shaun White´il on suur mure - ta tahab lahti saada hüüdnimest. Et selleks on Lendav Tomat, tuleb White´st aru saada.

Samas saab White aru, et päris hüüdnimeta ei saa ning paistab silma innukusega pakkudes ise välja uusi variante. Nende seas on Kiskja ja Lumelaua Esimees. Lendava Tomati hüüdnime sai White aga tänu välimusele - tema pikad lokkis punased juuksed meenutavad telesaatest The Muppet Show tuntud karvast trummarit.

Lisaks hüüdnime pärast muretsemisele tegeleb White ka tänaseks võistluseks keskendumisega - oma salarelvaks nimetab ta hüpet nimega Double McTwist 1260, mis tähendab 3,5kordset ümber oma telje keeramist. "Võin uhkusega öelda, et tegu on parima trikiga, millega olen hakkama saanud. Usun sellesse ja oleksin pettunud, kui see ei õnnestuks," lausus White, kelle hüüdnimi on seni veel siiski Lendav Tomat.

Meeste lumelaua rennisõidu kvalifikatsioon algab Vancouveris täna kell 23.00. Poolfinaalid on kavas öösel kell 3.15 ja finaal hommikul kell 5.15.