Oli raha, enam pole - kuidas õnnestus küll Antoine Walkeril NBA-s teenitud kümned miljonid dollaris kasiinosse magama panna?Foto: AP/Scanpix
Korvpall
10. märts 2010, 10:04

Miljonivõlgades NBA endine tippmees ei pääse rahaliigadesse (1)

Korvpalliliigas NBA miljoneid teeninud mehed ei lõpeta alati rikastena, näiteks 2006. aasta meistrisõrmuse omanik Antoine Walker vaevleb 4 miljoni dollari suuruses võlas.

Walker oli kunagi Boston Celticsis staar, meistriks tuli aga Miami Heatis, kus ta enam põhimeeste hulka ei kuulunud, kuid võidus oli tal siiski päris kaalukas roll. Kuid nüüd üritab mees võlga tagasi maksta Puerto Rico meistriliiga meeskonnas Guaynabo Metsis mängides. Klubi alustas meistrivõistlusi nelja võiduga, ent Walkeri palk on vaid 7000 dollarit nädalas ehk siis kuupalk umbes 350 000 Eesti krooni.

Nagu kirjutab Yahoo, pole sellise palgaga võimalik võlga tagasi maksta, kuid Hiina meistriliigasse, kuhu pääses teine NBAst välja langenud mängija Stephon Marbury, Walkerit ei võetud. Hiinas olnuks palk märgatavalt kõrgem. Kui Walker suudaks end vormi ajada, pole pääs tippmeeskonda välistatud, sest ta on alles 33-aastane.

Walkeril on lisaks kaelas kaks süüdistust - purjuspäi auto juhtimise ning kasiinos võltsitud tšekkidega maksmise eest. Just kasiinosse Walkeri NBAs teenitud rahad läksidki.