Tanel Tein on ainus Rocki mängija, kes Toomas Annuki kiituse teenis.Foto: Joosep Martinson
Korvpall
29. aprill 2010, 15:33

Tartu korvpallitreener soovib Rocki kaotust! (5)

Ajaleht Tartu Ekspress uuris enne tänast Rocki ja Kalevi korvpallikohtumist, kes võiks otsustava mängu võita. Ehkki arvamused kalduvad Rocki poole, oli näiteks kohalik korvpallitreener Toomas Annuk oma linna klubi vastu. 

"Ehkki võis eeldada Rocki ülekaalu, on tasemel mänginud vaid üks mees - Tanel Tein," ütles Annuk. "Ülejäänud meeskonna toetus on jäänud selgelt lahjaks, vaadates kasvõi põhihooajal korralikult mänginud Taltsi, Eichfussi, Doroninit."

Arvamuse lõpus ütleb Annuk, et panustab küll Rocki võidule, ent on Kalevi poolt: "Arvan, et kaotus tuleks tulevikku silmas pidades kasuks ennekõike Rockile ja selle organisatsiooni "oma naba imetlevale" mõttemaailmale."

Annuk sattus hiljuti skandaali, kus sattus konflikti Tartu Salva noortemeeskonna treenerina oma õpilasega. Ka tolles loos on kirjas, et Tartus käib klubide vahel võimuvõitlus ning üksteist ei sallita. 

Mis puutub ülejäänud arvamustesse, siis Rocki kritiseerivad ka teised Tartu treenerid, kuid soovivad omadele siiski võitu.

Paavo Russak: "Pidureid tõmbab liiga raamides mäng. Vaba Tartu vaimu on väljakule rohkem vaja, siis on lihtsam ja lõbusam. Sellest seisust ikka Rock võidab, kuna suudab end paremini mobiliseerida, neil on kogemusi ja mängutarkust rohkem."

Tõnu Lust: "Fakt, et Rocki tase pole see, mis eelnenud aastatel. Liiga palju on pall tagameeste käes, neile teeb kaitse keskväljal survet, tekib paanika ja puudub loogiline rünnaku ülesehitus. Karauul oleks, kui Rock ei võidaks. Abernethy on võtmemängija, kui tema ja korvialused õnnestuvad, tuleb Tartule võit."

Artikli täisteksti loe Tartu Ekspressist.