Bruno Souza politseijaoskonnas, kuhu ta ilmus ise.Foto: AP/Scanpix
Jalgpall
8. juuli 2010, 16:35

Brasiilia jalgpallurit kahtlustatakse endise tüdruksõbra tapmises

Rio de Janeiro politsei vahistas maa ühe populaarsema väravavahi Bruno Souza suhtes. Meest kahtlustatakse endise tüdruksõbra tapmises.

Vahistamismäärus anti välja kolmapäeval, ent kui politsei jõudis Flamengo klubis mängiva Souza elupaika, polnud meest kodus. Samuti ei leitud Souza sõpra Luiz Henrique Ferreira Romaod, ent samal õhtul tulid mõlemad mehed ise politseisse ja andsid end üles.

25-aastane modell Eliza Samudio, kes oli väravavahi endine kallim, läks kaduma juba juuni algul. Seni pole leitud naist ega ka tema surnukeha.

Möödunud sügisel Samudio juba tegi avalduse politseile, et Bruno võttis ta vägisi kaasa ning sundis võtma ravimeid, et ta saaks teha aborti. Kuid tookord pääses Samudio minema ja sünnitas kevadel lapse, kelle isaks ta nimetas väravavahti.

"Meil on alust arvata, et Bruno andis käsu võtta Eliza kinni ning Romao ja üks 17-aastane noormees panid selle toime," teatas Rio de Janeiro politsei esindaja ajalehele O Globo. See 17-aastane noormees olevat Bruno sugulane, kes väidetavalt politseile naise kinnivõtmise üles tunnistas.

Juba on ka kuuldusi räigemast versioonist, et pärast tapmist söötsid jalgpallur ja tema sõber naise surnukeha rotveileritele ning hiljem peitsid ära ka allesjäänud kondid.

Flamengo on üks Brasiilia tugevamaid jalgpalliklubisid, kust üks mees, Kleberson, kuulus ka MMil mänginud Brasiilia koondisse.