Korvpall
20. detsember 2010, 07:00

Siim-Sander Vene Saksamaa liigasse (2)

Eesti korvpallikoondise ääremängija Siim-Sander Vene on Leedu klubist KK Kaunas siirdumas Saksamaa Bundesliga’sse, laenuleping peaks sõlmitama täna.

Vene on sõlminud pikaajalise lepingu Kaunase Žalgirisega, kes andis ta tänavuse hooaja alguses laenule sama linna väiksemasse klubisse. "Võin kinnitada, et Vene lahkub meilt Saksamaale. Reedel tegelesime üleminekupaberite vormistamisega. Millisesse klubisse ta läheb, ma ei tea. Rohkem annab infot tehingu kohta Žalgiris," ütles Kaunase mänedžer Marius Stankevicius.

Žalgirise peadirektor Paulius Motiejunas ei soovinud Õhtulehele nimetada klubi, kellega läbirääkimised käivad. "Esmaspäeval saab kõik ametlikuks, siis sõidab Vene Saksamaale ja saame teatada klubi nime," lausus Motiejunas. Kas tegemist on esimese või mõne madalama liigaga? "Ikka esimene Bundesliga," kõlas vastuseks.

Kui vastab tõele Leedust tulnud info, et Vene uus klubi oli eile võistlustules, on tegemist kas Ludwigsburgi, Ulmi, Bayreuthi või Düsseldorfiga, kes pidasid liigamänge. Neist kolm viimati loetletut asuvad tabeli lõpuosas ning vaid 15 mängust 8 võitnud Ludwigsburg on tugev keskmik.

Vene endaga ei õnnestunud eile ühendust saada.