Võrkpall
24. märts 2011, 06:53

Viimases usutluses: "Armastus õitseb."

Nagu Viljar Loor ei kippunud karjääri lõppedes treeneritoolile, hoidus ta enamasti ka ajakirjanikest. Mõne intervjuu siiski andis, viimati eelmise aasta alguses Kroonikale. Noppeid sealt:

"Mul on mõlemad puusaliigesed välja vahetatud ja pallimäng on unustatud. Vaagna- ja reieluu ühenduskohad kulusid ära ja asendati titaanist vahelülidega."

"Olen vabaabielus Karin Pärteliga. Elame koos, nimetan teda oma abikaasaks. Tunneme kümmekond aastat, ühe katuse all oleme elanud seitse. 2002. aasta jaanuaris tulin eelmise naise juurest ära ja ostsin Õismäele korteri. Lapsi meil pole. Mõistame teineteist väga hästi ja armastus õitseb. See ei ole mõistuseabielu, ikka armastus."

"Esimene abielu läks selle nahka, et ma ei olnud üldse kodus. Kümme kuud olin ära ja mõlemal tekkisid teised. Kui paariks päevaks koju tulin, polnud neist teistest midagi, aga kui lõplikult sportimise lõpetasin, läks ka abielu laiali. Kui mõlemal on teised, on keeruline suhtes olla."

"Teine kooselu kestis 16 aastat ja moodsalt öeldes kasvasime lahku. Tegelikult leidsin Karini, armusin ja nii oligi uus lugu. Ega ma kahetse. Elu on selline nagu on."

"Saime palka rohkem kui mõne ettevõtte direktor, aga veel tulusamad olid välismaa sõidud. Seal sai ikka veidi sahkerdatud, üht-teist müüdud ja kaupa siia vastu toodud. Tollieeskirju me väga rängalt ei rikkunud ja vahele jäädes ei oleks ränka laksu saanud. Samas olime kogu aeg laagrites ja raha ei kulunud. Rahapuudust ei tundnud."