Sport: Värsked spordiuudised Eestist ja välismaalt
11. mai 2011, 07:00

Õnnetu Veideman: «Emotsioon kadus täiesti ära!» (3)

«Pidime kõik 40 minutit olema elav võistkond, pealegi mängisime kodusaalis. Aga keset mängu kadus emotsioon täiesti ära,» kurtis Rocki parimana 16 punkti visanud Rain Veideman.

«Alustasime jumala hästi, aga siis tulid lollid pallikaotused. Teisel poolajal hakkasime rünnakul rabistama, nemad mängisid rahulikult. Kaotasime mehed ära, jooksime nagu peata kanad ja nad said vabalt visata,» kirjeldas Veideman otsustavaid sündmusi.

Lahku läksid arvamused Rocki füüsilise võimekuse kohta. «Siinse saali lämbe õhk mängis meile trumbid kätte, füüsiline võimsus tuli paremini esile. Teisel poolajal tegutsesime kaitses hästi,» lausus Kalevi peatreener Aivar Kuusmaa.

«Mulle tundub, et neljas veerandaeg tuli puhtalt füüsilise üleoleku pealt. Paistab, et kestame kauem,» lisas Rait Keerles.

Veideman vaidles vastu: «Väsimus ei saa kaotuste põhjus olla. Pärast mänge ütlevad kõik riietusruumis, et tunnevad end füüsiliselt hästi.»

Ega Rock alla anna? «Kus sa sellega! Nad peavad ühe mängu veel võitma!» kuulutas Veideman.

«Kui laupäeval peaks midagi juhtuma, siis teisipäeval oleme küll valmis võitma,» on Kuusmaa kindel. «Ei, me ei kavatse meelega kaotada, et võita kodus. 4:0 on väga ilus võit.»

Keerlese sõnul pole miski veel kindel. «Nägite isegi, nad viskasid kodus kolmesed sisse, said emotsiooni pealt korve, panid paar kulpi. Seeria pole läbi.»