Foto: Steve Tarling Copyright
Sport: Värsked spordiuudised Eestist ja välismaalt
14. juuni 2011, 07:01
Eksklusiivsed fotod!

Andres Operi unelmate pulm (76)

Hingematvalt kaunid, lausa muinasjutulised vaated. Eda-Ines Etti võrratu lauluhääl. Eesti üks tuntumaid jalgpallureid Andres Oper sai naisemeheks maapealses paradiisis Como järve ääres.

Como järve ümbrust ja sealset ahhetamapanevat loodust on kirjeldatud mitmeti, aga alati ülivõrdeis. Seda kanti Põhja-Itaalias tuntakse ka rikkurite paradiisina, mille kuulsaima asuka, Hollywoodi staari George Clooney käsutuses on 30 toaga ja 8 miljonit naelsterlingit maksnud villa.

Just seal abiellusid jalgpalliproff Andres Oper ja tema väljavalitu Merle Johnson, laupäevast Merle Oper.

"Tahtsime raudselt romantilist kohta. Algul mõtlesime Kalvi mõisale, aga kui see ära langes, valisime Como järve. Tõesti, romantilisemat paika siin maamunal mina ette kujutada ei oska. Absoluutne muinasjutt, postkaart!" ühineb Andres ülistajatega.

Hing jäi kinni ja süda jättis lööke vahele

Tema tähtis päev algas varalõunal kolmveerandtunnise paadisõiduga tseremooniale, kus ta pruudiga kohtus. "Nii me kõik seal olime – koha ilust hinged kinni, südamed lööke vahele jätnud ja lummatud! Järgnes paaripanek maalilises Villa del Balbianellos, nime ärasaatmine ja õhtusöök otse järve kaldal võrratus Casta Diva resordis."

Kui Õhtuleht täpselt poolteist aastat tagasi tema uut kallimat avalikkusele esitles, ütles Oper, et on väga õnnelik, ent jäi abielu- ja lasteplaanidest rääkides kidakeelseks.

"Nüüd olen siis veel õnnelikum," naerab ta, kuid lisab tõsinedes: "Ei-ei, muidugi: kõik on väga-väga super! Elus on alanud uus etapp, millest tegelikult nii kiiresti veel arugi ei saa. Ütlen ausalt: olen kõigest sellest veel suhteliselt väsinud ja emotsioone on liiga palju." Uute Operite kohta kostab aga: "Eks elu näitab. Plaanimajandust meil pole."

Nelikümmend külalist ja Inese kaunis laul

Et eksklusiivsus täielik saaks, laulis pulmas Eda-Ines Etti. Külalisi oli nelikümmend. "Rahvast oli parasjagu, ei palju ega vähe. Loodan, et kõigile meeldis. Kahju vaid, et paar väga head sõpra tulla ei saanud."

Vahetult enne uhket pulma veetsid Andres ja Merle kolm päeva Cannes’is ja Monacos ning teist samapalju Firenzes. Eile reisis noorpaar tagasi Eestisse, aga kus lähiajal elama hakatakse, pole veel päris selge. Nimelt on Merle suure osa elust veetnud Manchesteris.

"Siiani on meil olnud mitu kodu, aga Itaalia seaduste järgi peab elukoht olema samal aadressil – eks peab siis proovima seadust täita!" muigab Andres. "Aga kus see olema saab, me tõesti veel ei tea. Tahan vähemalt aasta-paar veel jalgpalli mängida, aga uue klubi otsingutega pole teatud põhjustel viimasel ajal jõudnud eriti tegelda."

Küll sai ta pulmatrallis häid uudiseid vahepeal valutanud jala seisundi kohta: "Öeldakse, et pulmadeks paraneb ära – täpselt nii ka läks! Sai hüpata-karata piisavalt hoogsalt!"