Jarmo Ahjupera üleeilses võitluses Serdar Kesimaliga. Foto: ARNO SAAR
Jalgpall
12. august 2011, 07:01

Miks koondis väravaid ei löö? (5)

Valik Eesti koondise mängijate ja peatreener Tarmo Rüütli arvamusi vahetult pärast üleeilset maavõistlust Istanbulis.

TARMO RÜÜTLI "Mängu oli palju rohkem kui tulemust. Kohe rahulolevalt palju oli, aga rünnakulõpud jäid nüriks ja i-le täpp panemata. Kes värava löömisega seotud, neil jääb praegu meisterlikkusest ja enesekindlusest vajaka. Põud on hetkel ses vallas, ega klubiski ju keegi eriliselt sära."

Penaltist: "Kaitsja ei tohi sellist väljaastet teha. Klavan andis võimaluse näidelda ja kogu lugu. Vale liigutus, millisest tuleb edaspidi hoiduda."

RAGNAR KLAVAN Avavärava toonud penalti põhjustamisest: "Jäin veidi hiljaks ja Emre jooksis mul üle jala. Tõmbasin selle tagasi, võib-olla natuke riivasin teda, aga see polnud kindlasti penalti."

TARMO KINK "Tõesti on äärmiselt raske tulla järsult sellisele mängule, kui klubis üldse praktikat ei saa. See on paratamatu, sinna pole kahjuks lihtsalt midagi parata.

Pettumusi on viimasel ajal liiga palju olnud, püüame sellest mängust võtta kaasa teadmise, et suutsime ise palju olukordi luua ja sügisel ka väravasoonele jõuda."

JARMO AHJUPERA "0:3 on pakk, siin pole midagi öelda ega vabandada. Loomulikult mõjutab kõvasti, kui klubis tribüünil või paremal juhul pingil istud. Tuleb lihtsalt ise mees olla ja mänguaeg välja teenida. Ega muu siin ei aita."