Vanas heas Kalevi spordihallis tehit kõvasti remonti. Foto: Raepress
Korvpall
24. august 2011, 17:42

Uuenenud Kalevi hall on sel hooajal kodusaaliks mõlemale Kalevile

Möödunud aasta lõpus Tallinna linna omandatud Kalevi spordihall on läbinud esimese uuenduskuuri - parandatud on katus, uue ilme on saanud ka spordisaali põrand. Hall on hooajal 2011/2012 kodusaaliks nii BC Kalev/Cramo ja Tallinna Kalevi meistriliigas mängivatele meeskondadele.

Selle aasta linnaeelarves oli ette nähtud Kalevi Spordihalli renoveerimiseks 63 912 eurot. Nii on spordihall saanud juba uue vettpidava katusekatte, korrastatud on hoone karniise ja paigaldatud veeplekid, teatas Raepress.

Ühtlasi on spordihall saanud uue, kõigile rahvusvahelistele standarditele vastava tabloo, mis võimaldab korraldada kõigi pallimängualade võistlusi vastavalt rahvusvahelistele nõuetele. Uue ilme on saanud ka spordisaali põrand. Vana, aastaid värviga kaetud põrand on lihvitud ja osaliselt saanud uue värvkatte. Korvpalliväljaku osa on aga lakitud naturaalne puit.

Lisaks eelnevale vahetatakse veel käesoleval aastal välja suurem osa katkiseid aknapakette ning uuendatakse spordisaali prožektorvalgustus.

Tallinna abilinnapea Mihhail Kõlvarti sõnul näitab senitehtu, et võimalik on ka väheste vahendite ja lühikese ajaga suhteliselt palju teha.

"Tulevikus on plaanis spordihalli ette rajada ka olümpiasangarite allee, esimesena püstitati 2009. aastal platsile mälestusmärk legendaarsele maadlejale ja kahekordsele olümpiavõitjale Kristjan Palusalule tema 100. sünniaastapäevaks," märkis Kõlvart.