Sport: Värsked spordiuudised Eestist ja välismaalt
13. veebruar 2012, 07:00

Treener: Saksamaa liiga jääb Vennole kitsaks

Oliver Venno noorte hulgas rannavolle MM-kullani aidanud treener Rainer Vassiljev arvab, et endisel õpilasel oleks aeg Friedrichshafenist lahkuda.

"Ei usu, et ta Saksamaale jääb," arvas Tartu Pere Leivas peatreeneri ametit pidav Vassiljev. "Kindlasti oleks aeg edasi liikuda. Ta on kaks hooaega Saksamaal mänginud, olles eri rollides. Esimesel aastal tuli võidelda mänguaja nimel, tänavu on Oliver aga puhtalt põhikoosseisu mees olnud ja ootusi õigustanud. Seega kaks loogilist etappi on läbitud, kardan, et saksa liiga jääb talle väikeseks.

Just nimelt liiga, mitte klubi. Meistrite liigas saab ta häid mänge, kuid Saksamaa liigas mitte väga palju, sest kolm klubi on seal teistest kõvasti üle. Edasi võiks sihtida liigat, kus saab palju tugevaid mänge – nendeks on kindlasti Venemaa, Itaalia, aga ka Poola. Kuna Venemaal saab mängida kaks võõrleegionäri, siis sinna oleks raske pääseda. Euroopast oleks ka Türgi normaalne variant, tase pole seal nii ühtlane, aga esimese otsa klubid on eurosarjades edukad."