Andrei Sidorenkov tituleeriti FC Fredericia koduleheküljel lätlaseks.Foto: Repro
Jalgpall
27. veebruar 2012, 18:48

Sidorenkov leidis klubi, aga tituleeriti lätlaseks (2)

Eesti jalgpalluri Andrei Sidorenkovi karjäär jätkub Taanis, kus ta on mänginud alates 2008. aastast, kui ta siirdus Tallinna Florast SönderjyskE klubisse. Eelmise aasta teise poole Viborgis veetnud vasakäär sõlmis 1,5 aastase kontrahti samuti Taani esiliigasse kuuluva FC Fredericia'ga. Sidorenkovi esimene ülesanne on teha tööandjale selgeks, et Eesti ja Läti pole sama riik

"Olen mängijat kaua jälginud ja ta sobib meie meeskonda ideaalselt. Head vasakkaitsjat on turult raske leida, kuid olen kindel, et saime sellega hakkama," hõõgus Fredericia peatreener Thomas Thomasberg klubi koduleheküljel avaldatud intervjuus rahulolust. "Ta tunneb taani kultuuri ja oskab taani keelt, mis hõlbustab kohanemist."

Kui Thomasberg väitis, et tunneb Sidorenkovi põhjalikult, siis klubi kodulehekülje kohta sama öelda ei saa - mängijat tutvustavas tekstis tituleeriti Eesti koondises 21 mängu pidanud Sidorenkov lätlaseks.

Fredricia hoiab Taani esiliigas sügisringi järel kuuendat kohta. Kõrgliigasse tõuseb esiduo, kellest ollakse 10 punkti kaugusel. Sidorenkovi leping klubiga kestab 2013. aasta 30. juunini. Mängijat ennast Õhtulehel tabada ei õnnestunud.