Kadri Lehtla MMil Ruhpoldingis.Foto: Nordicfocus
Talisport
8. märts 2012, 19:58
Laskesuusataja blogikande pealkiri: "Vesi peale!"

Kadri Lehtla uuest segadusest: "Ei tea, mis ma valesti tegin." (25)

Laskesuusataja Kadri Lehtla ütleb Hantõ-Mansiiski MK-etapile sõitjate hulgast ootamatult välja jäämise kohta: "Ei tea, mis ma valesti tegin."

Lehtla selgitab tänases blogisissekandes kõigile olukorda, põhjendades: et ei oleks arusaamatusi. Muide, postitus kannab pealkirja "Vesi peale!"

"Koondise peatreener väitis ajakirjandusele, et tal pole minu soovidest aimugi, mis aga ei vasta tõele," kirjutab MMil Eesti parima (22.) individuaalkoha välja sõitnud Lehtla. "Detsembri lõpus oli Otepääl kohtumine peatreeneriga, kus teatasin kõigist MKetappidest, millel soovin osaleda, sealhulgas Hantõ. Tõlgina oli härra president (Aivar Nigol - ÕL) isiklikult, kes ka kõik üles kirjutas."

Seejärel potsatanud 16. veebruaril nii tema, aga ka kõigi teiste sportlaste, abipersonali, treenerite ja juhatuse liikmete postkasti kiri, kus Hanto-Mansiiskisse sõitjate nimekirjas oli ka Lehtla.

"Teatavasti peatreeneri nõusolekuta ei saa kedagi lihtsalt juurde lisada - tema esitabki sõitjad. Enne ärasõitu MMi ettevalmistuslaagrisse helistati föderatsioonist ja tuletati meelde, et ma passi ja passipildi kaasa võtaks, kuna viisad võetakse Salzburgist. Rohkem keegi infot andnud pole."

Loo kokkuvõtteks tõdeb Lehtla: "Ei tea, mis ma valesti tegin, aga nüüd vist jääb sõitmata. Aga mul on sel hooajal - kui on - veel üks võistlus siin ees ja ei tohi lasta tujul langeda!"