Maris CakarsFoto: Tairo Lutter
Sport: Värsked spordiuudised Eestist ja välismaalt
10. märts 2012, 09:02

"Te ei saa kindel olla, et mina olen Maris Cakars." (6)

Ruhpoldingus MMil viibivad Eesti laskesuusatamise koondise peatreener Maris Cakars ja alaliidu president Aivar Nigol mängisid eile Õhtulehega peitust.

Telefoni vastu võtnud ja kuulnud, et tegemist on Õhtulehe ajakirjanikuga, palus Cakars mõne sekundi oodata. Ta rääkis kellegagi ja seejärel kostus: "Vabandage, räägime."

Kuulnud, et juttu tuleb Kadri Lehtla teemal, katkestati küsimus poole pealt: "Praegu käib MM. 23. märtsil olen kodus tagasi ning siis on võimalik näost näkku kohtuda ja muudel teemadel rääkida. Mina ei tea, kes teie olete, ja teie ei saa kindel olla, et mina olen Maris Cakars."

Vastust Lehtla poolt tõstatatud süüdistustele ei andnud ka Nigol, kes saatis vastuseks SMSi: "Peatreener on Õhtulehele selgitanud ja põhjendanud Hantõ-Mansiiski etapiga seonduvat. Olen hetkel üritusel ja saan rääkida peale 21."

Paraku ei vastanud ta ka nimetatud kellaajal kõnedele ja lõpuks oli telefon sootuks välja lülitatud. Vastust ei tulnud ka pärastlõunal e-kirjaga saadetud seitsmele küsimusele. Samuti polnud eile telefonitsi võimalik tabada alaliidu peasekretäri Kristjan Oja.