Foto: AFP/Scanpix
Tennis
4. mai 2012, 16:50

Kanepi: oli väga hea mäng!

Kaia Kanepi alistas Estorili tenniseturniiri poolfinaalis Roberta Vinci 6:2, 7:5. Eestlanna jäi mõistagi väga rahule, aga tunnistas, et tal oli ka pisut õnne.

"Väga hea mäng oli. Esimeses setis mängisin hästi ja oli ka õnne - paljud pallid lõin joone peale. Täiesti minu sett oli," kirjeldas Kanepi kohtumist oma kodulehekülje vahendusel.

"Teises setis lõin samamoodi agressiivselt, aga tulid väikesed audid. Vastane sai sellest enesekindlust ja hakkas paremani mängima ning olukord läks keeruliseks. Kui 5:2 olin taga, siis mõtlesin, et mis seal ikka, edasi tuleb mängida, vaatame mis siin saab - ei anna alla. Siis hakkas vaikselt mäng minu poole kerima. Ma tundsin ennast mängus üldiselt enesekindlalt, teadsin, et mängin hästi."

Homses finaalis läheb Kanepi vastamisi maailma 58. reketi Carla Suarez Navarroga. Kuigi vastane on Kaiast maailma edetablis 24 kohta tagapool, ei oota Kanepi matšist kerget jalutuskäiku.

"Homne vastane on raske, olen paar aastat tagasi temaga mänginud. Finaal on finaal, tuleb ise hästi mängida, et see võita."

Finaal algab homme kell 13.30.