Jalgpall
3. september 2012, 07:00

REPLIIK: Teever ja reetur? Kindlasti mitte (10)

Nõmme Kalju fännid kostitasid terve laupäevase kohtumise Levadia ründajat Ingemar Teeveri hüüetega: "Reetur! Reetur!" Põhjuseks (usutavasti) tõik, et 2008-2010 Kaljut esindanud Teever liitus suvel Saksamaa neljandast liigast kodumaale naastes Levadia, mitte Kaljuga. Tekkisid mõned küsimused.

Kas Kalju fännide säherdune käitumine pole mitte silmakirjalik, arvestades, et toetatakse klubi, mille koosseisu moodustavad eranditult teiste klubide kasvandikud (loe: hetkeseisuga pole ise üles kasvatatud ühtegi meistriliiga mängijat)? Eriti arvestades Kalju meistriliiga aega iseloomustanud ülisuurt kaadrivoolavust (2010. aastal klubi esindanud mängijatest kuulub tänavu rivistusse vaid viis meest)?

Ning lõpuks – kas Kalju fännid on ikka nii kindlad, et klubi palavalt armastatud legendi üldse enda ridadesse tagasi ihkas ja Teeverile tema teenete, staatuse ja taseme suhtes lugupidava lepingupakkumise tegi?

Õnneks Teever ise säärase tühja-tähja pärast pead ei murdnud, vaid tõdes muiates: "Kalju fännid võivad mõelda ja kisada, mida tahavad. Mind see ei häiri. Las hüüavad. Toobki staadionile rohkem jalgpalliatmosfääri!"