Flora fännide käitumine on klubile toonud tänavu juba 1160 eurot trahve.Foto: Tiina Kõrtsini
Jalgpall
13. september 2012, 19:52

FC Florale määrati hooaja rekordtrahv. Karistused kokku: 1160 eurot! (6)

Sillamäel korda rikkunud Tallinna FC Flora jalgpalliklubi fännid põhjustasid oma klubile hooaja suurima trahvi. Rahakotti peab kergendama ka Sillamäe Kalev, kelle puuduliku mängukorralduse tõttu selline asi üldse juhtuda sai.

Mäletatavasti läks 1. septembril toimunud meistriliiga kohtumise ajal purjus fännide vahel tuliseks, vahendab Soccernet.ee. Flora toetajad süütasid pürotehnika, turvamees pidi käiku laskma pisargaasi ja sekkuma pidi ka politsei.

Täna otsustas Eesti Jalgpalli Liidu distsiplinaarkomisjon, et Flora jääb poolehoidjate korrarikkumise tõttu vaesemaks 435 euro võrra.

See on Florale juba hooaja neljas trahv, mille põhjustasid oma meeskonna fännid. Seejuures on summa iga kord kasvanud: esmalt 145, seejärel kaks korda 290, nüüd 435 ehk kõik kokku 1160 eurot.

Pärast teist karistust hoiatati Florat: kui ei suudeta poolehoidjaid ohjeldada, tuleb pidada kodukohtumisi tühjade tribüünide ees. Ometi seda ähvardust ellu viidud ei ole.

Sillamäe Kalev sai puuduliku mängukorralduse eest karistuseks 290 eurot trahvi. Ka Sillamäe jaoks pole tegu hooaja esimese patustamisega: 2. augustil määrati Kalevile puuduliku turvakontrolli eest hoiatus, kui tribüünil said tulevärki teha Nõmme Kalju fännid.