Foto: Mati Hiis
Jalgpall
24. september 2012, 07:22

Rumeenias kakelnud Lepmets: "Jõin lihtsalt liiga palju." (11)

Hiljuti Eesti jalgpallikoondise treeningutele kutsutud Sergei Lepmets kakles Rumeenia meedia andmete kohaselt nädala eest ööklubis turvameestega nii tõsiselt, et sattus pahkluumurruga haiglasse. Eesti väravavahti ähvardab Chiajna Concordiast väljaviskamine.

Mõne päeva eest jutustas Lepmets juhtunust pikemalt Rumeenia väljaandele ProSport.

"Läksin koos mõne meeskonnakaaslasega välja ja me tundsime end hästi. Aga teatud ajani. Ülejäänu (Lepmets vaatas oma sidemes jalale – toim) ... kõik on sõnadetagi selge. Niimoodi ei tohiks üks õhtu lõppeda," alustas Lepmets.

"See kõik oli minu süü. Küll pole tõene väide, et mängus oli keegi tüdruk. Mingit tüdrukut polnud, kaklus oli meeste vahel ja ma jõin lihtsalt liiga palju. Ma ei lõpetanud õigel ajal. Veel üks jook ja veel üks... Siis veel üks. Sattusin hoogu.

Norisin paljudega tüli. Keegi tuli mu juurde ja palus end korralikult ülal pidada. See oli ilmselt turvamees. Mul oli talle väga "hea" vastus, ma lõin ja lõin. Ja pärast seda ei mäleta ma enam midagi. Süüdi polnud turvamees, vaid alkohol. Kui seda ma suutnuks kaklust vältida, poleks midagi hullu juhtunud. See oli minu nõrkusehetk."

Lepmets lisas, et võtab juhtunus kogu süü enda peale ning tal on klubi ees häbi. "Saan ainult vabandada ja lubada, et juhtunu ei kordu. Ma ei soovi mõistmist, vaid andestust. Tahan teist võimalust."

ProSport lisas ka Lepmetsale lähedaselt allikalt kuuldud info. Nimelt murdunud väravavaht psühholoogiliselt pärast abikaasa Annast lahutamist umbes aasta tagasi. Neli aastat koos olnud paar kasvatas kolme last, kellest poeg Kirill on nende ühine laps. Eksnaise otsus mitte lubada Lepmetsal lapsi külastada viinud mehe sügavasse depressiooni.

Enne 2011. aasta alguses Rumeeniasse siirdumist mängis Lepmets Tartu Merkuuris ja Tallinna Levadias.