Nõmme Kalju alustas treeninguid 10. detsembril.Foto: Stanislav Moškov
Jalgpall
12. detsember 2012, 14:13

Nõmme Kalju andis teada, kes on lahkujad, kes võimalikud liitujad

Nõmme Kalju andis teada, kes meeskonnast uue hooaja eel lahkuvad, kes lisanduvad. 

10. detsembril Kotka hallis Meistriliiga uueks hooajaks ettevalmistusi alustanud tiitlikaitsja Nõmme Kalju treeningutel võis näha nii mõndagi uut nägu, kuid leidus ka endisi Kalju mängijaid.

Võrreldes eelmise hooajaga on Kaljus lahtine veel Hidetoshi Wakui ja Eino Puri saatus, kes pole veel uuele lepingupakkumisele alla kirjutanud. Hooaja algusesse oma otsustamise jätnud poolkaitsja Sergei Terehhov otsustas siiski käesolev hooaeg mängijana jätkata, olles samal ajal ka spordidirektori rollis, kirjutati Nõmme Kalju koduleheküljel.

Hetkeseisuga ei jätka Kaljust uuel hooajal Denis Vnukov (Tallinna Kalevisse laenule), Martin Tšegodajev (lahtine, aga tõenäoliselt Tallinna Kalevisse laenule), Dmitri Kovtunovitš (Infonetti laenule) ja Daniil Savitski (tulevik hetkel lahtine).

Hetkel on Kalju trennidega liitunud kolm huvitavat välismaalast, kelleks on Bosnia ja Hertsegoviina noortekoondise poolkaitsja Adis Hadžanovic ning ründajad Peter Oladotun Nigeeriast ning Usami Kosuke Jaapanist.

Eestlastest on Kaljus hetkel testimisel klubi endine väravavaht Kert Kütt ja ründaja Alo Dupikov, kes saabusid vastavalt Soomest ja Norrast. Kalju trennidega on liitunud ka Sander Puri, kes aga välismaalt klubi otsib. Kaljusse võib naasta ka Stanislav Goldberg, kes mullu Kaljuga liitus, kuid veetis kogu hooaja Paide Linnameeskonnas laenul. Hetkel viibib 20-aastane Eesti U-21 koondise poolkaitsja Soomes testimisel.

Hetkel on meeskonda ees ootamas Aastalõputurniir, mis toimub Nõmme Kalju esindusmeeskonnale 29. ja 30. detsembril. Peagi on oodata ka infot esindusmeeskonna treeningmängude kohta.