Korvpall

VAATA JA ARUTLE: kas Rock peaks mängustiili muutma? Kuidas Kalevi kaitset rebestada? Miks Wilkinson on nii hea? (5)

LISA KOMMENTAAR

hea töö18. mai 2013, 00:44
hea artikkel! palun veel!!!
Irw17. mai 2013, 23:48
Uuest treenerist on asi siiski kaugel.
Statistiline analüüs ning Eesti mõistes uue nurga alt lähenemine on vinge ning näha, et tööd on siin tehtud kõvasti, aga mõned mänguolukorrad koos lahtiseletusega nng soovitustega ajavad ikka päris muigele küll, st kohe näha, et tüüp pole ise ilmselt kossu eriti mänginud ja päris korralikult asja ei jaga.
aaaaa17. mai 2013, 18:47
Kas härra Martin Šmutov on uus tulevane treener. Sellist analüüsi pole ammu näinud. Peab meeldima.
Ja veel...
Mäng on Tartus ja leian et publik peaks terve mängu tegema möllu nagu kolmanas mängus , kui Kullamäe neid üles küttis peale Ingrami eemaldamist. Selline möll peaks olema täna 40minutit.
tartlane17. mai 2013, 15:47
Neid skeeme vaadates ei saa küll aru, et Rockil oleks mingit võimalust võita. Vaja oleks vähemalt ühte liidrit ja veel kedagi, kes palli sisse suudaks visata. Vanade staaride sära on hakanud kustuma, noored ei oska mängida ja Allingule, kes suudaks võidule vedada, tehakse 3 minutiga kõik vead ära, et temast lahti saada.
Aga jään ikkagi imet ootama. Ühes mängus olid nad lõpufaasis hullumeelselt agressiivsed ja siis oleks midagi nagu tulema hakanud, Kalev paistis paanikas olevat, aga puudus mees, kes palli sisse saaks. Järgmistes mängudes oldi jälle passiivsed ja hea koosseisuga Kalev ainult vaatas pealt, kuidas Rock vastu seina puruks jookseb, selle asemel et sein maha lõhkuda ja ülevalt kaarega alla pis..da
põhiline17. mai 2013, 15:33