Korvpall
Vaata galeriid!

Kalev võitis Rocki 136 punktiga* (6)

LISA KOMMENTAAR

Tartu korvpall18. mai 2013, 21:13
Eks on ära otsustatud, et Eesti meister peab olema Kalev/Cramo.
Ja Rock oli tõeliselt vilets viimases mängus, siin pole kedagi süüdistada.
Asjad said selgeks varem. Eesti korvpallile oli/on kahjulik, et Rock on kaotanud kolm aastat järjest 4-0, samas hooaja jooksul mängivad võrdselt.
Tartu korvapalli lootus "hakkab kustuma"
Kullamäele Tartu treenerina kohta pole, veel hullem on Visnapuu tagasi võtta.
Tartu TÜSK tegi "lolluse kuubis" Kerde lepingu üles ütlemisega.
Ja nüüd on Tallinna mees Liinat "lõhkise küna" ees.
cramo18. mai 2013, 18:55
rock on sitt, mitte kullamäe vaid mehed, kes ei suuda platsil asju korda ajada. Doronin, Lepik,Saage kõik peaks lõpetama selle kossu. Tooge noori veel ja veel ning järgmine aasta ei saa hitost ka jagu.
Sops6218. mai 2013, 17:53
Mõttetu eelpoolkommijatel peale kaklust oma tanguteradega vehkida. Kui Tartu sai kotti , siis sai ja kõik. Parem pakkuda uusi lahendusi , mitte ajada joganemunno juttu.
ja et18. mai 2013, 14:20
Viimase lause põhjal võiks Tartu linn Õhtulehe kohtusse kaevata. Räige lahmimine ja laimamine.
ahah18. mai 2013, 14:16
Kuidas tulemus Rocki jaoks kosmaarne on? Kui suvel koondisesse mehi kutsutakse, siis Cramost kutsutakse siis mitu meest? Meistermeeskonnast peaks kutsuma vähemalt 5-6... ainult et 8 Cramo mänguvõimelisest mehest 6 pole kodakondsed.
Koondise järgi vaatame, milline klubi on Eesti parim: Rock või Rapla või TTÜ või hoopis Pärnu.
küüditaja18. mai 2013, 12:09
Huvitav, kas lugupeetud artikli autorid ikka saalis viibisid või vähemalt protokolle vaatasid? Kiidetud mängumees Ingram tabas viimases mängus väljakult tehtud 14-st pealeviskest 5, neist paar-kolm viimastel minutitel, kui Cramo võidujoovastuses enam kaitset ei mänginud. Nagu tavaliselt ei vaadanud ta ei vasakule ega paremale, vaid tormas kaaslasi nägemata oma statistikat parandama. Mängumees Ingram tabas sellele eelnevas mängus 9-st pealeviskest 2! Ajakirjanike arvates on alati parim see, kes viskab kokkuvõttes rohkem punkte? Mängime, et mängime kaitset ka? Ainukesed 2 mängumeest ei saanud kuidagi hakkama Tanel Soku katmisega, milleks tuli kibekähku väljakule tuua panuseta Kurbas. Ega ta panus ei kasvanudki eriti, ainult Soku oma vähenes järsult. Eichfussi pingilejätmine oli loogiline jätk kogu hooaja kestnud enamuse meeste mänguajaga narrimisele, kus Kullamäe suvaliselt suurendas või vähendas "panust" andes mänguaega vastavalt oma udustele nägemustele. Maksa ja Mooritsasse saatmist väärib Rockist oma panuse poolest kindlasti ainult üks autorite poolt nimetamata mees - Gert Kullamäe. Vabandan Maksa ja Mooritsa ees, tegelikult te sellist karistust ei vääri, teie mängite praegu Kullamäe jaburast nägemusest kiiremat ja ilusamat korvpalli, teie eneseusku ei ole 9 kuu jooksul hävitanud Kullamäe mõistusevastane mängu rikkuv ja meestes ebakindlust tekitav vahetuste virr-varr.