Spordivaria
Vaata galeriid!

Künter Rothberg ei mõista, mis Eesti koondises toimub (6)

LISA KOMMENTAAR

dojo15. juuni 2013, 22:25
endine10. juuni 2013, 11:38
omad vitsad peksavad, ega kui peatreenerit ei kuula ja ise keegi midagi omapead teha tahab , ei saagi muud välja tulla , kui kompott, , laske mehel juhtida ja ärge segage oma vastutegevusega, te olete ainult sportlased, ohjad on treeneri käes
mott10. juuni 2013, 09:40
seda oli ju karta,kui budõlin koondise juhiks nimetati.
Fänn10. juuni 2013, 09:13
Nüüd räägib Budõlin, et vaatab asju pikas perspektiivis? Kuidas see võimalik on, kui näiteks Rothberg ja Padar on reitingu järgi paremal positisoonis, kui praegused nn. "koondise liidrid". Pärast peatreeneriks saamist tehti muudatused üleöö, kus praktiliselt eesti poisid eemale jäeti. Siis ei olnud pikast perspektiivist juttugi. Buõlin räägib, et tema trennis ei käida. Inimene on ise kogu elu eraldi treeneriga treeninud ja kõik toimis kenasti, nüüd äkki ei toimi. Näha oli Tallina MK-st et viimased laagrid oma poistega läksid tõesti "asja ette". Soe soovitus Alekseile, kui tahab tõesti ühtset judoperet nagu ise räägib, siis olgu mees ja ja tehku suhted korda. Ole isiklikest solvumistest/antipaatiatest üle. Head poisid on ju Eestis olemas.
Mitte koondislane10. juuni 2013, 08:44
Järelikult koondisesse ei olegi võimalik pääseda, kui Budõlini treeningutel ei käi? Jabur.. Kui sportlane on harjunud tegema oma treeneriga tööd kindla programmi järgi, miks ta siis peab tegema teise treeneriga tööd ja segama vahele oma treening- ja ettevalmistusprotsessi?
10. juuni 2013, 08:38
No kui koondise laagritest osa ei võta,siis on tõesti raske mõista mis toimub.