Igor Prins.Foto: Mati Hiis
Jalgpall
26. juuli 2013, 17:26

Prins pikendas Kaljuga lepingut (3)

Nõmme Kalju Eesti meistriks tüürinud Igor Prins pikendas pärast ajaloolist võitu jalgpalli Meistrite Liigas lepingut, juhendades esindusmeeskonda aastani 2016.

"Kuu aja pärast oleks mu leping lõppenud ning oli vaja mõelda, mida edasi teha. Kuna minu ja klubi vaheline koostöö on sujunud väga hästi, istusime maha ning sõlmisin uue lepingu," lausus Prins, lisades: "Olen väga rahul sellega, mida oleme selle ajaga siin saavutanud. Tulime eelmisel aastal Eesti meistriks ning sel aastal läbisime edukalt Meistrite Liiga teise eelringi. Olen rahul meeskonnaga ning samuti on tasapisi klubi oma kasvandike peale tulemas."

Kalju president Kuno Tehva: "Igor Prinsi saavutused hetkest, mil ta saabus Nõmme Kalju etteotsa, on olnud fenomenaalsed ning tulemused räägivad iseenda eest. Kui paljud klubid otsivad oma sir Alex Fergusoni, siis Nõmme Kalju on selle leidnud."

2010. aasta augustis Kalju peatreeneriks asunud Prins lõpetas oma esimese hooaja neljanda kohaga, tagades sellega pääsu Euroopa Liigasse. Järgmisel täispikal hooajal lõpetades Kalju hõbemedalitel ning aastal 2012 tuldi juba kindlalt Eesti meistriks. Ka käimasoleval hooajal asutakse liidrikohal.