Stanislav KittoFoto: Kalev Lilleorg
Jalgpall
1. august 2013, 10:35

Narva Transi legend: see on väga vastik, kui ei saa usaldada inimesi, kellega ühes tiimis mängid

Hiljuti meistriliigas oma 500. mängu pidanud Narva Transi legendaarne keskkaitsja, 40-aastane Stanislav Kitto on andnud Soccernet.ee-le pika intervjuu, milles vaatab tagasi oma pikale karjäärile, mis teda erinevate käänakute järel ikka tagasi Narva on viinud. 

Mõistagi ei mindud intervjuus mööda ka Transiga seotud kihlveoskandaalidest. Kitto andis mõista, et tema tulemustega manipuleerimisest teadlik ei olnud.

"See on väga valus teema. Need inimesed, keda diskvalifitseeriti, on minu sõbrad ja ma suhtlen nendega siiani iga päev. Väga ebameeldiv oli teada saada, et selline lugu juhtus. Ma ei tea, kas meeste süü on tõendatud – kui jah, siis usun, et mu suhtumine neisse muutuks. See on väga vastik, kui ei saa inimesi usaldada, kellega ühes tiimis mängid," kommenteeris Transi kapten.

Kitto lisas, et ka Transi tänavuse hooaja heitliku mängu [meeskond on 20 vooru järel alles 8. kohal – toim] juured peituvad just kihlveopettuses: "Ma julgen väita, et selles on süüdi just see kihlveoskandaal. Kui meeskond jääb seitsmest põhimängijast ilma, siis on raske midagi suurt ette võtta."

Loe täispikka intervjuud Stanislav Kittoga Soccernet.ee.-st!